Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Ludzie mnie nie doceniają

Polecane posty

Zaniosłam swoje CV w jednym z zakładów w Dobczycach no i tak co drugi tydzień chodzę i zanoszę to CV, potem co tydzień i na koniec codziennie. Właścicielka powiedziała mi że nie chcę mnie widzieć, ja zdobyłam jej numer telefonu i pytam dlaczego, potem jadę za nią do Krakowa do mieszkania, stoję pod jej drzwiami a ona wzywa policję. Suka trafił jej się taki diamento brylant jak ja i jeszcze wybrzydzała.

Albo inny pracodawca nie chcę mnie przyjąć, umówiłam się z nim na spotkanie, chodziło o pracę w restauracji na stanowisko szatniarki. Ja mówię że jestem ambitna, uczciwa a on tylko słucha i mówi jutro do pani zadzwonimy. Miałam numer jego komórki to piszę mu że będę wspaniałą, wierną i oddaną pracownicą.

Gość gość
kocham te kobietę,ma fantazję

Gość gość
x mietek zawsze w pogotowiu zaczekamy jeszcze na misia 1 :D:D:D:D:D:D:D;

No tak, ludzie już wtedy śpią. To może wyślij mu kwiaty w ramach przeprosin?

I po co ta ironia, ja dzwoniłam do niego cały dzień i cały dzień nie odbierał a muszę walczyć o siebie. Nie mogłam się w żadnej pracy utrzymać więc wyrobiłam sobie grupę by mieć łatwiejszą możliwość znalezienia roboty. Jak nie ten to inny pracodawca mnie zatrudni.

Absolutnie nie ironizuję. szczerze Ci kibicuję albowiem widzię w Tobie ogromny potencjał. Takich ludzi Polska potrzebuje.

Mogłabyś zrobić karierę. O jakiej Partii myślałaś? PiS czy KNP?

Może pis A moje poglądy są takie 1. Zmniejszyć wiek emerytalny do 48 lat 2. PFRON daje pieniądze osobie niepełnosprawnej a nie pracodawcy 3. Zlikwidować z matury matematykę.

Musisz spojrzeć program której partii bardziej odpowiada twoim poglądom.

Najbardziej to prawo i sprawiedliwość :) :) :) a Giertycha jakbym kopnęła w dupę to by na niej przez rok nie usiadł.

Gość gość
taaaa...Ukrytej to odpowiada Prowo i Sprawiedliwość. Ty Ukryta szukaj dobrze, uruchom wszelkie kontakty (od tych psychiatrów głównie co ci L4 dawali) to może się załapiesz gdzieś na biurwę w urzędzie/szpitalu/itp.