Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czas na nowe przeżycia i....!!

Polecane posty

Gość gość

Witam!!! Mam 41 lat i ostatnio nachodzi mnie coraz częściej potrzeba nowych przeżyć, chyba potrzebuję czegoś w życiu. Jestem żonaty i niestety dopadła mnie monotonia, może różnica temperamentów. Chcialbym poznać kobietę, chętnie mężatkę, która ma ochotę na taki niezobowiazujacy związek. Wiek w sumie bez znaczenia, liczy się tylko to aby była to fajna i komunikatywna osoba. No i mam problem, może podpowie ktoś gdzie można poznać taką kobietę? A może czyta ten post jakaś znudzona i przytloczona codziennym życiem kobitka, która chce jeszcze coś od życia dla siebie, poznać coś nowego. Ja lubię sex, pieszczoty, mile rozmowy. Oczywiscie dyskrecja gwarantowana. Najchetniej woj dolnośląskie. Proszę o konkretne wskazówki, jeśli nie masz nic konkretnego do napisania, lub zamierzasz ironizować, drwić to odpuść sobie.Pozdrawiam i liczę na powazne osoby. Pozdrawiam

ponad trzy godziny od nadania ogloszenia ;) a powaznych osob brak. poczekaj jeszcze trzydziesci albo trzysta, moze sie ktos znajdzie :) madrosc ludowa mowi, ze nadzieja matka glopcow.. ale nie przejmuj sie tym zbytnio. wez sprawe we wlasne rece:P i porozklejaj ogloszenia na wszystkich przystankach autobusowo-tramwajowych w woj dolnoslaskim... powinno byc skuteczne 🖐️

Gość gość
Dzięki za odpowiedź. Ja to wiem, przypadkowo trafiłem na ten portal i spodobała mi się otwartość i bezpośredniość. Na pewno też nie będę szukał ogłoszeń na przystankach :) . Nie znam po prostu portali gdzie spotykają się ludzie wiedzący czego chcą. Mam też pewne zasady, więc nie wchodzi w grę nic w pracy ani bezpośredni znajomi. Szukam osoby , która potrzebuję porozmawiać, przytulić się, oddać się pieszczotom, czy też wznieść się na wyżyny:) Zdecydowanej kobiety, takiej przyjaciółki. Znajomości opartej na zaufaniu i korzystaniu z życia. Po prostu dość monotonii. Napisalem tutaj bo być może, tutaj jest taka osoba. Mozna pisać na maila marcin40l@o2.pl. Jak widzisz próbuje poznać kogoś normalnego z kim mozna cos jeszcze osiągnąć gdy w życie wkrada się monotonia i szarość. Dlaczego tutaj? Bo tutaj jest sporo normalnych, otwartych kobiet, ale jeśli ktoś ma jakieś ciekawe linki to proszę o info. Pozdrawiam i czekam, być może te trzysta, byle warto było. Wiek nie gra roli, tylko osobowość, chętnie poznam starszą ode mnie Panią.

Gość 13czarnyanioł
Jaka szkoda,ze jesteś z tak daleka.....

Gość gość
Szkoda, dzięki za odzew. Dziękuję też za maile, chyba muszę napisać, że nie chodzi mi o sponsoring, bo takich stron jest b.dużo. Ponadto znajomość oparta na pieniądzach jest nic nie warta. Nie będę odpisywał na takie maile. Mam nadzieję, że na tym portalu poznam bratnią duszę, bo widzę, że jest tu masa sympatycznych ludzi, którzy wiedzą czego chcą od życia. Pozdrawiam

Gość gość
Up. Na razie nic konkretnego. Może jest tutaj jakaś spragniona pieszczot mężatka? Może też ma ochotę na odskocznię od codzienności. Gwarantuje dyskrecję i higienę. Mozna pisać na maila marcin40l@o2.pl. Spróbuj może warto.