Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lifeplus

Zgubienie wagi

Polecane posty

Witam znalazlem ciekawy sposob na szybkie zgubienie wagi. testowalem osobiscie i spdlem 16 kg w 21 dni. ZDROWO

Gość Mysza_87
A co to za cudowny sposób??

Witam jest to hormon ktory otwiera komorki tluszczowe i organizm przetwarza tlusz w energie. Dzieki temu chormonowi gdy pracujemy albo nawet spimy albo spacerujemy caly czas organizm spala tlusc. Ale nic za darmo podczas tych 21 dni nie mozna spozywac zadnego tluszczu z miesa mozna jejsc tylko fileta z kurczaka, wolowiny czy z krolika. Do tego nalezy spozywac skondensowane witaminy bez zadnej chemi. Kuracje chcemy wprowadzic do polski jeszcze w tym roku w niemczech robi ona naprawde wielki szal

Gość gość
doprawdy odkryłaś ameryke! ja nie jem mięsa ani słodkiego i waga idzie w górę.. pomożesz? doradzisz? co mam jeść

Witam od 8 sierpnia bede w polsce organizuje spotkania w calym kraju tak wiec jak beda chetni przynajmniej kilka osob to dojade i do was Cena takiej kuracji to ok 110 euro gwarantowane pozbycie sie wagi to od 12-16 kg w 21 dni, klienci maja prawo do 30 dniowego zwrotu pieniedzy gdy nie beda zadowoleni ale to sie nie zdarza :) Natomiast jezeli chcielibyscie zaczac juz teraz to prosze wyslac na email: lifeplus.dieta@o2.pl swoje dane kontaktowe

Gość Anna232323
Na rynku jest faktycznie dużo preparatów na odchudzanie i łatwo się dać nabrać...Trzeba wnikliwie czytać jakie jest działanie konkretnych tabletek. Duży wybór, pewnych, sprawdzonych środków na odchudzanie mają na stronie dieta-kalorii.pl. Dobre tabletki powinny przede wszystkim przyśpieszać metabolizm i zmniejszać łaknienie i właśnie takie preparaty mają na tej stronie.

Witam i wlasnie taka diete proponuje sprawdzona duzo witamin a jeszcze mozna na tym zarobic Pozdrawiam

Gość gość
Wielkie dzieki Panie Robercie to naprawde dziala polecam wszystkim !!!!!

Gość gość
co to? dieta oxy? tak?

Jest to kuracja Metabolizmu o podlozu homeopatycznym Sekrety diety pięknych i bogatych Nadszedł czas wyjawienia tajemnicy. Tajemnicy, której pieczołowicie od ponad 50 lat strzegą sławni i bogaci. Ta tajemnica znana jest tylko nie wielu lekarzom, którzy przeprowadzają specjalne i drogie kuracje w prywatnych i ekskluzywnych klinikach Rzymu, Genewy, Marbelli i Kalifornii. Tajemnica szczupłych i pięknych oraz sposób w jaki utrzymują dobrą formę fizyczną ,a także szczupłą sylwetkę albo jak w krótkim czasie do tego powracają. Najczęściej zadawane pytanie w kolorowych magazynach i programach telewizyjnych na całym świecie brzmi: jak naprawdę jest to możliwe, że na przykład amerykańska aktorka Renée Zellwega krótko po nakręceniu „Bridget Jones”- filmów, w których gra rolę sympatycznej i pulchniutkiej dziewczyny, przechadza się znowu po „czerwonym dywanie” z figurą modelki. Albo takie gwiazdy jak Heidi Klum czy Catherine Zeta Jones zaledwie kilka tygodni po urodzeniu dziecka udzielały wywiadów przed kamerami w obcisłych sukienkach, bez śladu „tłuszczowych pozostałości” ciążowych. Co zrobiła w latach 90-tych Hollywood diva - Liz Taylor aby na swój błyskotliwy ślub z Laary Fortensky, założyć mogła suknię ślubną w rozmiarze 38, mimo że kilka tygodni wcześniej wciskała się w rozmiar 42?. I jak w latach 60-tych Sophia Loren utrzymywała jej absolutnie boską figurę lub jak Marcello Mastroianni prezentował zawsze perfekcyjny obraz mężczyzny. Od ponad pół wieku, pocztą pantoflową kursuje patent na tą dietę w świecie sławnych i bogatych. Tajemnicą było – i nadal jest! - dla lekarzy i prywatnych klinik jej zachowanie jest priorytetem najwyższej wagi. Do tego jest bardzo drogą kuracją, bardzo, bardzo drogą! Potrzeba na nią kilka tysięcy euro, aby osiągnąć swoją idealną wagę i na stałe utrzymać. http://lifeplusdieta.blogspot.de

Gość gość
Ja mieszkamy w Berlinie gdzie Life Plus jest popularny i sprawdzony. Znam kilka osob które naprawdę duzo schudły i do dziś po latach trzymają wagę

Gość marekk29
Witam Ja tez moge tylko pozytywnie o tych produktach sie wypowiedziec. Co najwazniejsze spadek wagi jest tylko efektem ubocznym wazniejsze jest , ze samopoczucie i poprawa zdrowotna jest juz po krotkim czasie widoczna i czlowiek czuje sie jakby byl pare latek mlodszy .Sprobowalem juz duzo produktow z tej firmy lifeplus i moge powiedziec tylko pozytywne opinie . Mieszkam w niemczech i jesli ktos chce wiecej na ten temat sie dowiedziec moze sie ze mna skontaktowac.Sam schudlem 17 kg i czuje sie jak nowo narodzony. Pozdrowienia i do uslyszenia

Gość gość
Najprzyjemniejszy sposób to masaż i seks chociaż dwa razy w tygodniu. Oprócz tego że poprawia wygląd naszej sylwetki i zgubimy kilogramy to dostarczamy dużej ilości endorfin do naszego mózgu.

Gość gość
Polecam zastosować Foreverslim u mnie podziałał rewelacyjnie.Wystarczyło zmienić parę rzeczy w diecie trochę się poruszać i w sumie efekt na jaki liczyłam uzyskałam w trzy miesiące.

Gość gość
Ja z nadwagą którą miałam nie czułam dobrze sama ze sobą.Strasznie przeszkadzały mi te niechciane kilogramy.Poradziłam sobie z tym dopiero jak zdecydowałam się na branie Slimunox .Stopniowo z tygodnia na tydzień kilogramów ubywało a ja wracałam do wagi z przed ładnych paru lat

Gość gość
Czy ma ktoś kontakt na lifeplus w Polsce?

Gość Jadzka21
Dieta, dieta i jeszcze raz dieta, moim zdaniem to podstawa, poza tym ćwiczenia i to regularnie. Dobry jest koncentrat wyszczuplający nocny Slim Extreme Eveline, on mi pomógł ujędrnić skórę.