Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shiraira20

Beznadziejne wakacje

Polecane posty

Gość Shiraira20

Mam 20 lat,studiuję dziennie... od prawie miesiąca mam wakacje,ale wcale mnie one nie cieszą.Rozstałam się z chłopakiem,z którym byłam 2 lata.Cała grupa znajomych ze studiów posypała się-bardzo mało nas zostało.Moje dwie przyjaciółki wyjechały na wakacje i mają facetów,z którymi spędzają każdy swój wolny czas.A ja? wstaję,zjem,posprzątam,obejrzę tv,komputer,ksiązka... i tak w kółko.Nie chcę sama wychodzić,jakoś trudno mi to sobie wyobrazić...Poza tym jestem z małego miasteczka,tutaj nie ma nic,poza pięknym jeziorem.Tyle tylko,że nie mam z kim iść nawet na głupią plaże. :( Jestem zdołowana.

Gość gość
mieszkasz nad morzem? nieźle masz

Gość gość
docen co masz, niektorzy musza pracować, to są dopiero fajne wakacje!

Gość Shiraira20
Nie mieszkam nad morzem... mieszkam w małym turystycznym miasteczku,położonym nad jeziorem.

Gość gość
A sama na plaże nie mozesz isc, ja chodze sama na basen gdy akurat mam wolne a maz w pracy

Gość Shiraira20
Jakoś tak głupio byłoby mi iść samej... samej się kąpać czy opalać,pośród gromady turystów

Gość Shiraira20
Jakieś rady?

Gość Arczi92
Samej iść na plażę to żaden przypał, a tym bardziej jak jesteś w miarę ładna i zadbana to na pewno ktoś prędzej czy później by do Ciebie tam zagadał ; ) a rada jest taka - po pierwsze przestać się dołować i użalać nad sobą bo to jest w tym wszystkim najgorsze, no i musisz sobie jakoś zorganizować ten czas chociaż by znaleźć pracę, zgadać się na piwko z jakimś znajomym, cokolwiek, możliwości jest wiele tylko ludzie sami się ograniczają : )