Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczkoo24

BARDZO PRAGNĘ DZIECKA TO SILNIEJSZE ODE MNIE

Polecane posty

Gość ciasteczkoo24

Mam 24 lata i od około roku obudził się we mnie bardzo silny instynkt macierzyński, i to nie jest jakaś moja fanaberia, gdy widzę dzieci, czy to koleżanki czy obcej osoby która ma małe dziecko, chciałabym je przytulić jak swoje, opiekować się nim, oczywiście zdaję sobie z tego sprawę jak ciężka jest praca nad dzieckiem i do tego koszty, ale to pragnienie dziecka jest silniejsze ode mnie, codziennie myślę o dziecku, ciągle śnią mi się dzieci, ja już tego nie wytrzymuję czasami, tak bardzo chcę mieć swoje maleństwo, powiedziałam o tym narzeczonemu, powiedział że jeśli by miało być teraz to będzie się cieszył, może to trochę za wcześnie ale damy radę, nie staramy się jakoś bardzo o to poczęcie, ale ostatniego miesiąca poszliśmy na całość, już nie kończy na moim brzuchu tylko finał seksu był kilka razy w środku. Nie wiem czy coś zaszło czy nie, miałam wtedy dni płodne, staram się nie nakręcać na ciążę, ale termin miesiączki będzie za niecały tydzień a ja nie wiem co mam ze sobą począć bo ciągle o tym myślę czy będzie okres czy nie...

Gość ciasteczkoo24
Podzielcie się ze mną swoimi uwagami, czy też są tu kobiety które czują to samo co ja?

Gość gość
Wiesz co, najważniejsze jest to, czy pracujecie, warunki mieszkaniowe i to jak wam się układa a nie twój popęd do płodzenia. Taka natura organizmu dorosłej kobiety żeby zajść w ciążę ale mamy takie czasy że ta ciąża powinna być jednak planowana. PS. powodzenia, bo mamy deficyt białej rasy i ŁYKAJ KWAS FOLIOWY!

Gość ciasteczkoo24
Kwas foliowy łykam już od miesiąca także spoko :)

Gość gość
W sumie chciałabym mieć coś takiego jak ty czyli chcieć dziecka ;) pewnie niesamowite uczucie, moje dziecko było wpadką haha i napewno nie było planowane