Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znów zaczynam wpadać w depresje

Polecane posty

Gość gość

znów zaczynam wpadać depresje,.. od kilku dni siedze i nie wychodze z domu.. nie dzownie do nikogo, nie myje sie, nie czesze zwyczajnie nie mam na to wszystko sił.. kilka dni temu skońćzyłam studia..tzn pozaliczalam przedmioty wszystkie , czeka mnie tylko obrona, ale nie myśle o tym w tej chwilwi, bo zwyczajnie nie mam do tego głowy..nawet to nie mnie nie cieszy szcegolnie bo nie mam pojecia co mogłabym robić po tych studiach nie mam totalnie pomyslu na siebie..do tego musialam sie wyprowadxzić zpoprzedmniego mieszkania, bo znow trafiłam na nienormalną właścicielką ż ktora nie wytrzymywalam i w tej chwili jestem w domu u rodzicow.. gdzie też nie jest za kolorowo.. do tego przeżylam rozczarowanie miłosne, myśłałam żę wkońću bede miala oparcie kogoś to mnie będzie kochal , niestety okazalo się inaczej..nie mam do nieczego mitywacji mam wrażenie ze tak będzie już zawsze żę zawsze bede kopana przez życie.. nienormalni ludzie na stancji, nieodpowiedni faceci.. to sie dzieje cały czas i te rozczarowania jakby nie miały mieć końca, nic dobrego mi się nie przytrafia jedyne co mi się udalo to skończyć szkołe jakiś tam zawsze sukces,, o reszcie nawet nie chce mi się wspominać..chce jechać ó wrocławia spowrotem tam wynająć pokój i zacząć żyć na nowow ale boje się żę żnów czekają mnie jakieś chlosty a ja już po prostu nie mam sił..udaje żę estem dilna, a mam ochote iść sie zapic i zaćpać, bo już nie wytrzymuje...

Gość gość
Nie marnuj sobie zycia,docen to co masz,masz wykształcenie to dziś bardzo wazne...i nie narzekaj bo ciągłe narzekanie wprawi Cię w jeszcze gorszy stan,wiem bo sama to przerabiałam