Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomoge osobie potrzebujacej:paczka zywnosciowa,odziez,kosmetyki

Polecane posty

Gość gość

czytam i oczom nie wierze ile osob potrzebujacych tu jest. owszem czesc to naciagacze lub prowokatorzy.ale na czym polega charytatywnosc? na bezinteresownosci.

Gość gość
Po co robic to na takim forum jak kafeteria?nielepiej rozejrzec sie wokol siebie?na pewno znajdziesz kogos komu wartto pomoc i bedziesz mialaewnosc ze ta pomoc trafila w dobre rece

Gość gość
moze ma ochote dac komus, kto nie jest z jej otoczenia?

Gość gość
dokladnie, chcialam pomoc anonimowo,nie na pokaz. a tu tyle osob czegos potrzebuje

Gość gość
tyle osob tu narzeka, ze glodne, ale jak ktos chce pomoc to cisza. widac, ze to prowokacje byly

Gość gość
prawdziwie potrzebujący boją się ujawniać bo i tak trzeba podać adres...

Gość gość
w sumie moge wyslac do paczkomatu np. wtedy adres nie jest potrzebny. mnie nie zalezy na danych osobowych przeciez w zadnym wypadku

Gość gość
jak można wyslac na paczkomat nie mając danych? niech Pani cierpliwie czeka, pewnie znajdzie się ktoś potrzebujący:)

Gość gość
ja chcem wibratora i zapas baterii na miesiac

Gość gość
nikt sie nie zglosi, kazdego mamusia karmi kaszka ale za dobre srducho ma pani u mnie plusa

Gość gość
skoro chcesz anonimowo to zawiez cos do domu samotnej matki, zapytaj w parafii o rodzine potrzebujaca, zapytaj w szkole, przedszkolu wiedza takie rzeczy

Gość gość
zglos sie do najblizszego biura pck tam zaproponuj darowizne tam jest wiele potzrbujacych ludzi

Gość taaaaja
Ja potrzebuje.. Ale mieszkania. Bo w życiu sama w tym kraju nie zrobię.. Ironiczne ale jakie prawdziwe.. Autorko ciesz się ze nie brakuje ci na życie Codzienne Ja niestety zawsze musiałam radzić sobie sama i pomagać mamie.. I zostałam w długach i z niczym... Pozdrawiam

Gość gość
mieszkania do grobu nie zabierzesz, wynajmij sobie

Gość gość
to ja mam prośbę, nie chcę nic dla siebie, kosmetyki to zbytki, jedzenie jakoś zdobywam, zależałoby mi na karmie dla psów - szczeniaków. Dla mojego psa i dla schroniska.

Gość zmonika123
os kazimierzowskie 10 przez 9 31 - 840 kraków Marzena mieszaniec pani jest niepełnosprawna i potrzebuje pomocy w formie odzieży nawet jedzenia. ma na utrzymaniu troje dzieci w wieku szkolnym więc też mile widziana wyprawka typu zeszyty itp. Sama szykuję taki komplet dla jednego jej syna ewentualnie podaję adres tej Pani i oczywiście adres e-mail do niej. Będę wdzięczna jak się dorzucicie z pomocą w formie drobnych artykułów szkolnych chociażby. paprocynka@poczta.fm. Proszę się kontaktować z tą Pania

Sluchajcie potrzebuje pomocy w formie zywnosci chleb bulki bo ja gloduje .moze nikt nieuwiezy ale to prawda zyje bez chleba zbieram z pojemnika chleb czy bulki .prosze pomuzcie

Gość gość
skąd jesteś co się stalo,że potrzebujesz pomocy?

Gość gość
Patka co się stało?

Gość gość
Moja mama o ile moge dla niej prosic.Ja nie jeestem w stanie jej pomoc,poniewaz sama mam zla sytuacje.

Gość gość
Jesli ktos chce nam pomoc prosze o kontakt ola1996777@wp.pl czekam z córeczka

Gość gość
witam serdecznie . jestem w trudnej sytuacji . wczoraj skradziono mi portfel . dokumenty i 600zł miałam na zakupy pampersy dla dziecka i opłaty woda , prąd. nigdy nie prosiłam w takich miejscach ale nie mam wyboru .jeśli jest ta pomoc aktualna to bardzo proszę choć dla synka ma 1 roczek. je wszystko .

Gość gość
Patka skąd jesteś? Chętnie Ci pomogę.