Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Czy podobają wam się moje artykuły dziennikarskie

Polecane posty

Gość gość
znowu zablokowali ci poprzednie konta smerfie?

Gość gość
Skoro tak, to napisz dzisiaj artykuł o MOPSie. Nie oszczędzaj nikogo, jeńców stawiaj natychmiast pod ścianą.

Gość gość
o żarciu, sraniu i donoszeniu?

PIERWSZY http://dyskalkuliaamaturazmatematyki.blog.pl/ przykladowa-strona/dyskalkulia-niszczy-szanse-mlodych-ludzi/ ?preview=true&amp ;preview_id=6&preview_nonce=a6ce342087&hash=dd48 a4c8c177d9f43b42f44c4c0773ed&t=53b8900860389e94f82 DRUGI http://pieniadzezpfronuwdobrychrekach.blog.pl /2014/07/10/pfron-nie-wie-komu-nalezy-sie-pieniadze/?preview =true&amp ;preview_id=5&preview_nonce=43785c5070&hash=9e1e 229a35d2f55d45a4b022ed074c2e&t=53bea2a8603893325ab

Gość gość
Takie śmieszne. Trochę tak jak by je gimnazjalistka napisała.

Gość gość
smerfetka jesteś the best :D

Gość gość
świetny artykuł (ten o maturze) i mówię to szczerze, bez ironii. Może nie jest idealny pod względem interpunkcji, ale w jasny sposób przedstawiasz temat. Wydaje mi się że artykuły dziennikarskie cechują się spojrzeniem na sprawę z daleka, tutaj natomiast widać że są to Twoje odczucia (mogę być w błędzie, ale tak to wygląda). Jednakże chętnie przeczytałem Twoj tekst i Twój styl pisania podoba mi się. Do tego dochodzi fakt że zgadzam się z Twoją opinią. Również doświadczyłem przymuszania mnie do nauki np. geografii (przymuszanie w pośredni sposób - brak zaliczenia to brak matury czyli też studiów), a teraz jestem na 3 roku lekarskiego. Geografia ma z tym zerowy związek.

Gość gość
oczywiście wiedziałem od podstawówki że chcę studiować lekarski, dlatego traktowałem to jako przymuszanie:) nie mogę otworzyć artykułu o aborcji ale chyba zgadzamy się w poglądach. jesteś przeciwna, nie? a co do seriali, lubię zbuntowany anioł (pojawia się w Twoim tekście akurat;p) ale za to kiepscy są dla mnie tak nudni jak większość innych polskich seriali.

Gość gość
Pierwszy akapit - tak jakbym czytał jakiś normalny portal informacyjny typu onet czy interia. Kolejne akapity mniej przypominają taki styl, ale są fajne i mi się podobają. Jest jasny przekaz informacji i logiczny podział na akapity, a to moim zdaniem jest najważniejsze, nawet ważniejsze niż ortografia (w Twoim przypadku brak zastrzeżeń co do ortografii).

Gość gość
ogólnie tak jak pisałem, niektóre bardziej są jak Twoja opinia niż artykuł, ale fajnie się czyta. Uważam że zdanie o niedocenianiu Twojego talentu jest fałszywe, bo moim zdaniem jest co doceniać. Mam nadzieję że zobaczę więcej w przyszłości. Pozdrawiam, dobranoc.