Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO FACET ZDRADZA skoro ma dobra zone ,uczciwa ?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Może ma seksu za mało a może jej nie kocha :O Ilu mężczyzn tyle charakterów.

Gość gość
wlasnie dlatego, ze ma zbyt dobra kobiete, ktorej jest pewien. Faceci kochaja france i dbaja by nie odeszly.

Gość gość
to po co sie zenil,skoro ja nie kocha,oszukuje oklamuje ?

Gość gość
a jak to byc franca,zolza dla faceta ? jak sie zachowywac ?

Gość gość
Mezczyzna zdradza z prostej przyczny a jest nia zupelnie inne rozumowanie niz u kobiety. Mezczyzna kocha zone( kocha ja naprawde) i moze miec ochote na seks z inna co wcale ( w jego mniemaniu) nie znaczy, ze nie kocha zony, ze jej niedocenia itp. Seks z inna kobieta ( w pojeciu mezczyzny) jest tylko numerkiem. Mezczyzni, ktorzy staraja sie nie zdradzac maja wysoko wpojone wartosci takie jak szacunek, respekt i wiernosc. To wlasnie oni sa wierni, ale nie dlatego, ze nie maja ochoty na seks z inna ale dlatego, ze zostalo im gleboko wpojone takie zachowanie no i strach, ze zona by tego nie przezyla

Gość gość
to jak wy wychowujecie tych synow ,ze sami kalmcy zaklamani oszusci ?? przeciez to kobiety wychowuja facetow!!

Gość gość
a jakby kobiety tak robilyi by wmowily facetowm,ze ich kochaja ,ale czasami maja ochote na innego penisa ;) przeciez to naturalne ;)

Gość gość
Ponieważ moja droga autorko są mężczyźni którzy nie pragną stałości w uczuciach, tak samo jak ci którzy nie potrzebują zmienności. Jedna z moich dawnych sympatii (chłopak mój) miała takie fantazje by co kilka miesięcy, mieć nową kobietę i tak przez całe życie ale żeby nie miała więcej jak 18-22lata! Oczywiście z wszystkimi chciał uprawiać wyuzdany sex. Z drugiej strony jeden z moich bliskich przyjaciół zakochał się kiedy miał 3 lata w koleżance z przedszkola. Kiedy miał 7 lat spotkał ją w jednej ze szklonych ławek, chodziła to tej co on klasy. Mając 28lat zastanawiał się jak dotrzeć do niej, bo nigdy nie przestał jej kochać! Romantyczne prawda? Obecnie są małżeństwem z 25letnim stażem!

Gość gość
czyli takie rooty z tych facetow ? bo jak mozna nie chciec uczucia byc kochanym cenionym tym jedynym ?

Gość gość
Znam doskonale rodzinę i styl wychowania tej mojej wyuzdanej sympatii- to była rodzina alkoholików w której matka się zreformowała a ojciec zapił na śmierć Tego faceta wychowywała ulica. Mój przyjaciel który ożenił się z miłością życia poznaną w przedszkolu wychowywał się w porządnej rodzinie gdzie wpajano mu wszystkie wartości moralne Tak samo wychował swoje dzieci synów pełnych empatii.