Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam mam około roczniaków do pogaduszek. jest ru ktoś?

Polecane posty

Gość gość

Często jestem sama w domu, nie mam zbyt wielu koleżanek, a takimi z dziećmi już żadnych. Są tu jakieś samotne mamy?

Gość gość
A męża nie masz? Ja mam podobną sytuację zero koleżanek które są mamami... Gdzie mieszkasz?

Gość gość
Mam męża, ale niestety dużo pracuje. Teraz ma dyżur, będzie w domu dopiero rano :(. Mieszkam w Ostrowcu Świętokrzyskim.

Gość gość
Ja z Warszawy. Córka ma 16 miesięcy. Urwanie głowy z nią mam. Lipa tak bez znajomych, nie? Nie ma sie do kogo odezwać pogadać, mam wrażenie ze się uwsteczniłam.

Gość gość
moge sie dolaczyc, mojmaz tez duzo pracuje a ja siedze z 10mscsynem w domu

Gość gość
Odnoszę podobne wrażenie :(. Nasza córka niedawno zaczęła chodzić, wszędzie jej pełno. Nie mogę na sekundę spuścić jej z oka. A najbardziej brak mi normalnych rozmów, nie tylko o kupkach i zupkach.

Gość Birmingham
Moja ma 7 miesięcy, już całkiem sprawnie raczkuje, też mam z nią urwanie głowy... mąż wychodzi jak mała śpi i wraca jak śpi ( jeszcze go nie ma)... taka praca, do tego mieszkamy za granicą to już w ogóle lipa ze znajomymi

Gość gość
u mnie synek ma 9 miesiecy maz za granica a ja sama z maluszkiem daje mi popalic czasami mala przylepa :))

Gość gość
TO i ja dołączam...moja ma 14 miesięcy...oprócz tego w domu jeszcze dwu i pół latek i 15-latka....Sajgon jak nic:) Mąż w domu codziennie po 18.00 :(

Gość Hiacynta89
To ja autorka :). A planujecie kolejne dzieci? Ja bym chciała jeszcze jedno, ale boję się jak sobie poradzę :P.

powiem Wam że ja sie z moim maluchem nie nudzę :) ostatnio wzięliśmy udział w konkursie i wymyślaliśmy rymy do obrazków, czasochłonne i przyjemne :) polecam na ekodzieciaki mozna zobaczyć co stworzyliśmy :P a w dodatku moje dziecko ma szanse wygrać grę planszową więc kolejna atrakcja w trakcie nudy się pojawi :D

Gość gość
Moja córka ma miesiąc ,ale też nie mam za wiele koleżanek ,które mają dzieci, a tym bardziej w jej albo moim wieku . Jestem (raczej) młodą mamą, a teraz jeszcze mój chłopak się na mnie obraził :( ahhhh....szkoda gadać ;) ja raczej nie będę miała więcej dzieci, to było wpadką a muszę zacząć studiować i też nie wiem jak to pogodzić :/ a raczej ciężki kierunek wybrałam ale zobaczymy jak to będzie.

Gość gość
Hej. Ja mam synka. 22 lipca będzie miał roczek. Chętnie popisze. Mieszkamy zagranicą i w sumie mam jedną przyjaciółkę polkę nasi mężowie się przyjaźnią i my się zaprzyjaźniliśmy ma córeczkę ponad miesiąc młodszą od mojego Ksawerego. Spotykam się z koleżankami, ale one nie mają dzieci, albo mają już ok 7 lat.

Gość Lisowskakaśka
mam podobna sytuację , mój mąż bardzo dużo pracuje, ciągłe delegacje , wyjazdy , kontrahenci . Czasem w ciągu tygodnia jest w domu tylko 3 dni. Ja jak ja ale córa strasznie tęskni. Ale jest jeden plus :) ostatnio z jakiejś podróży przywiózł dla Oleńki bardzo fajny konkurs - ekodzieciaki. Podobno dzieci kolego były nim zachwycone. Sam wypróbował z naszą córką i rzeczywiście - konkurs świetny , Oleńce się bardzo podobało . Spróbujcie ze swoimi dzieciakami . Naprawdę bardzo fajnie zajęcie szczególnie na rozwijanie fantazji dziecka :)