Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xenek

Silne leki nasenne HELP !

Polecane posty

Witam serdecznie, mam pewien problem, otóż mam 32 lata i ciężko dzień w dzień pracuje. Wychodzę do pracy o godzinie 6:30 a wracam o 15:00. Mam dosyć ciężką pracę i gdy wracam do domu staram się jakoś wysypiać ale już od 3 miesięcy nie daję rady. Potrzebuję jakiś silnych leków nasennych ( najlepiej rozpuszczalne, nie znoszę tabletek ), które są tanie i BEZ RECEPTY (nie lubię chodzić do lekarza i nie chce mi się od razu mówię) a jak rozpuszczę sobie w herbacie czy wodzie, soku w czymkolwiek zwalą mnie z nóg. Chodzi o to, że od razu jak zażyje to będzie mi się chciało bardzo spać, że będę musiał iść się położyć natychmiast a nawet usnę w fotelu. Oczywiście chodzi o to, żeby NIC nie mogło mnie obudzić na conajmniej 2-3 godziny. Proszę o pomoc ! Ale nie chce odpowiedzi typu " Zażyj sobie ziółka czy tam wypij szklankę mleka ) Potrzebuję leku !

Gość gość
oj misiu, szybki numerek i zasnąłbyś szybciutko :)

Gość gość maritka
Po takich lekach raczej na 2-3 godz byś nie zasnął tylko na dłużej, potem otępienie i problem ze wstawaniem rano.

Gość gość
bez recepty to raczej nic tak silnego nie dostaniesz żeby zwaliło cię z nóg i nie budziło. Ja kiedyś brałam estazolam, potem nasen, dobra tez jest hydroksyzyna, ale to nie jest konkretnie na senność. Niestety to leki na receptę i tabletki. O czymś silnym nie słyszałam w saszetce w dodatku. Bez recepty kiedyś łykałam melisę w tabletkach i po 10 wziętych naraz faktycznie senność się pojawiła, ale nie był to sen taki o jakim marzysz

xD Mogą też być tabletki, które się rozpuszczają. Grunt, żebym nie musiał iść do lekarza po jakąś kretyńską receptę.

Gość gość
nie ma silnych leków bez recepty. Co najwyżej można je zdobyć nielegalnie, ale tutaj nie pomogę, bo ja biorę od dawna nasenne leki i nie mam problemów z receptami. Możesz spróbować z melisą w tabletkach bądź zapytaj w aptece czy jest melisa w saszetkach, może mającośtakiego. Ogólnie to idź do apteki i popytaj, bo tam wiedza najlepiej

Gość gość
Niech ktoś z rodziny weźmie cegłówkę i cię je)bnie w tępą główkę:O

A co sprawdzałeś na sobie, że mi to polecasz? :D

Gość gość
Nie ma tak działających, jak piszesz leków nasennych bez recepty. Nie zdobędziesz ich bez wizyty u lekarza. Bez recepty kupisz ziołowe i inne naturalne, działające powoli albo słabo.

Gość gość
I jeszcze tanich. Gdyby były, nikt nie potrzebował by pomocy lekarskiej.

Gość gość
Facet Dostal czopki nasenne bardzo silne. Po jakims czasie poszedl jednak do lekarza i mowi: Wie pan co prosze jednak jakies slabsze , bo zasypiam z palcem w d***e hehehehhehehe

Gość gość
Tak tę metodę stosowała moja babka kiedy dziadek usiłował się do niej dobrać po pijaku. Mówiła mi że była skuteczna. Co ci szkodzi spróbować?

Gość gość
Pracujesz wnormalnych godzinach,i nie jeden zapierdala tak.I tym bardziej powinienes spac dobrze!!!!!!!!!! po tbaltce mysle ze raczej bedzie ciezko wstac-i chyba cos krecisz skoro chcesz odrazu lykac leki.

Gość gość
Bez recepty to nie wiem jakie, a nie moglam spac ze 2 lata ani w dzien ani w nocy. Bardzo dobre bez efektu otepienia jest dormikum. Im bardziej myslisz o snie tym gorzej z zasnieciem. Pomysl sobie ze jakkolwiek bedzie przezyjesz i pomalu takim nastawieniem bedziesz uspokajal nerwy. Rób sobie tez lodowate prysznice one z kolei lecza nerwy. I powiem Ci, ze jak juz mi nawet to dormikum przestawalo pomagac, to gorace mleko mi pomagalo. Acha jest w aptece tez bardzo skuteczny lek ziolowy, ale jeden skladnik ma taki, ze nie moze byc bez recepty, on też jest dobry ale nie pamietam nazwy. Jest tez na ogolnwe wyciszenie bardzo szybko dzialajacy tez ziolowy nazywa sie pramolan.

Ok dobra czaje, pójdę do apteki i się zapytam czy mają jakieś leki bez recepty, najwyżej zacznę pić ziółka ;D Dzięki za pomoc, do apteki mam po drodze do roboty, to podejdę :) thx jeszcze raz.

Gość gość
Właśnie udzieliliście rady jakiemuś przyszłemu g****icielowi. BRAWO:O

Gościu nie wiem o co ci chodzi, ale zmień dilera proszę cię. To, że mam problemy z zasypianiem to jest mój problem a potrzebowałem pomocy to dostałem radę, udam się do apteki i tam postaram się uzyskać więcej informacji i przy okazji kupić lek. A to ze jesteś tak tępy, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem to nie moja sprawa :)

Gość gość
Nie wyłgasz się MAM TWOJE IP i zgłaszan na policję

Gość gość
Lepiej idź się przebadaj to może być objaw poważnej choroby

yyy? Słucham? Śmieszny jesteś :) założyłem temat bo mam problem ze snem a ty jakieś tu małpie sceny wyczyniasz, pozdro :)

Gość gość maritka
nie martw się, niestety są tu rownież debile :)

Gość gość
mi na sen też niewiele pomagało, aż w końcu stwierdziłam że wezmę destresan noc. jest delikatny, ziołowy, ale działa skutecznie i zdecydowanie. teraz zasypiam jak dziecko i się wysypiam bez problemów.

>>>mi na sen też niewiele pomagało, aż w końcu stwierdziłam że wezmę destresan noc. jest delikatny, ziołowy, ale działa skutecznie i zdecydowanie. teraz zasypiam jak dziecko i się wysypiam bez problemów.<<< A ja już wierzę, że ten post nie napisał pracownik firmy produkującej "destresan noc" :D :D :D. Chyba przegiołeś SPAMIARZU. x Autorze tematu: nie ma leków, które zdrowego chłopa załatwią w opisany przez Ciebie sposób i są dostępne poza obiegiem szpitalnym :(. Pamiętaj, że wszystko, co uśpi Cię w sztuczny sposób wieczorem, utrudni Twoje życie po wstaniu. Niekiedy zabronione jest nawet prowadzenie auta i obsługa maszyn :(. Dlatego zastanów się, zanim coś łykniesz.

Gość Detektyw

Zdecydowanie widać że chce zgwałcić jakąś małolatę bo o leki prosi jak pies pluto. Gdybyś naprawdę miał problem z zasypianiem wypijasz 2-3 piwka i chrapiesz do rana