Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie jestem cała w siniakach, strupach i ranach ;(

Polecane posty

Gość gość

mam nogi jak ofiara przemocy, ręce nie lepsze - jak bym się cieła ;( a na rekach to głownie slady zebów i pazurow psa mam szczeniaka, na nogach z kolei masa bąbli po komarach, niestety zawsze drapie aż do krwi i mam sporo ran i strupów, a do tego siniaki 2 naprawdę olbrzymie, największy na pół uda, kiedys nie mogłam leżeć na boku bo tak mnie to bolało :D też od psa - waży 10 kg i rozpędzony wpadł na mnie ;( do tego chodziłam z nim po chaszczach i sobie krzaczorami podrapałam, więc mam nogi i rece jakby mnie ktoś zdrowo lał, aż wstyd mi chodzić w szortach, a chcialabym się opalić, macie jakieś porady?

Gość gość
up

Gość gość
Kup sobie masc tribiotic na te zadrapania i ranki

Gość gość
Fenistil na ukąszenia owadów. Mnie komary strasznie gryzą i gdyby nie fenistil też bym chodziła podrapana. Na siniaki altacet albo jakas inna maść w aptece na pewno coś polecą. Ja stosowałam altacet jak krecilam hula hop i mialam na boczkach wielkie siniory jak by ktoś mnie kijem zlal :)

Gość gość
dzieki za rady :) zapisze sobie tribiotic, fenistil, altacet, one są bez recepty? z psami się nie zadaje, tylko z jednym, ale przecież go nie oddam :) siniak od hula hop? omg , pewnie masz taką samą delikatną skórę jak ja - jedno lekkie musniecie i juz siniak :( a okłady chlodzace coś pomogą?