Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pietrekk12081977

chcę kupić samochód

Polecane posty

Gość Pietrekk12081977

Chcę kupić używany samochód w okolicy Gdańska, ale trafiam na samych oszustów. Każdy samochód jak oglądałem miał jakąś ukrytą wadę. Jest tu ktoś kto może polecić mi sprawdzone miejsce gdzie mogę kupić używane auto?

Gość gość
Może tutaj: http://autofit.pl/ Kupiłam tam używany samochód, wszystko było ok, samochód jest w porządku, serwis też działa bez problemu.

Gość Ewela000
Ja autko w dobrym stanie kupiłam dzięki pomocy AutoOrder. Sprzedają bezpośrednio auto od prywatnych sprzedawców z rynku niemieckiego. Wszelkie formalności przebiegły bardzo szybko i sprawnie.

Gość gość
Aby uniknąć takich sytuacji najlepiej sprawdzić stan techniczny auta przed zakupem na profesjonalnej stacji diagnostycznej. Ja korzystam z www.cartech.auto.pl potrafią tam odczytać prawdziwy przebieg ze sterownika i sprawdzić systemy elektroniczne. Dzięki temu nigdy nie kupiłam niesprawnego samochodu.

Gość gość
ja mam podobny patent i to się sprawdza. przed zakupem odwiedzamy ze sprzedającym stację diagnostyczną www.autocomplex24h.com i w ten sposób zawsze mam pewność,że kupuję sprawne auto.

Gość gość
w salonie - jest jeep wrangler - u nas w promocji po 199900