Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak facet olewal kobiete jak byla gruba i zauwazyl ja jak schudla

Polecane posty

Gość gość

to znaczy ze jak ona znowu przytyje to ja rzuci?jak myslicie?boje sie

Gość gość
Zależy Ci żeby ten facet traktowal Cie tylko jak obiekt seksualny ? Co do pytania to wydaje mi się ze tak ;( nie lepiej poszukać takiego który pokocha Cie za to jaka jesteś ? Gdybyscie byli np jednak razem i ptzytylabys w ciąży to jak to sobie wyobrazasz ?

Gość gość
Widac dupki maja branie.

Gość gość
myślę, że może tak być - niestety....... dużo lepiej byłoby gdyby interesował się tobą jak byłaś gruba i wtedy nie robiłoby mu to różnicy ile ważysz, czy schudłaś, czy znowu później przytyłaś.....

Gość gość
Niestety tak jest kobiety wola płakać i starać się dla i przez jakiegos chama, nawet nie zauważając ilu jest fajnych facetów . autorki czy robię by przeszkadzało jakby przytyl on ?

Gość gość
wiesz co nie przeszkadzaloby mi to,ja go bardzo kocham i to trwa juz 3 lata,on zresztą i tak taki misiowaty jest,ale bardzo przystojny mimo to.Oj dokładnie mowiac chodzi o to ze jak go poznalam po prostu nie widzial mnie,bylam niewidoczna,to bolalo ale przeżyłam.jakis czas temu schudłam 15 kg i zauwazylam ze przyglada mi sie czesto,potem zaczal zagadywac itd i wiecie sami,jestesmy prawie parą,ale troche sie boje bo juz miewałam takie skoki wagi,boje sie ze jak mi sie przytyje to mnie kopnie w dupe,zwłaszcza ze jak pisalam ma powodzenie

Gość gość
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana :-)

Gość gość
On ma powodzenie?Sam nie jest wysportowanym anonisem a oczekuje od zgrabnej laski,stantard....

Gość gość
tak ma duze powodzenie choc nie ma ciala jak model