Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po wychowawczym mi zaplaca?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciazy, za jakis czas konczy mi sie wychowawczy na 1 dziecko. Zle sie czuje, praca w moim zawodzie jest obecnie niemozliwa, chce przejsc na l4. Ile bedzie platne? 100% wynagrodzenia sprzed 1 ciazy?

Gość gość
będzie bezpłatne, aby dostać zasiłek musiałabyś wrócić do pracy.

Gość gość
dokładnie wynagrodzenie sprzed pierwszej ciąży chyba że to była minimalna to wzrośnie do obecnej minimalnej

Gość gość
No skonczy mi sie wychowawczy i "wroce" dac l4 bo juz jestem w 6m.

Gość gość
wcale nie musi wracać do pracy miałam identyczną syt, po macierzyńskim wziełam rok wychowawczego, potem zamiast przedłużania urlopu od razu przyniosłam L4

Gość gość
gość dziś dokładnie wynagrodzenie sprzed pierwszej ciąży chyba że to była minimalna to wzrośnie do obecnej minimalnej x gość dziś wcale nie musi wracać do pracy miałam identyczną syt, po macierzyńskim wziełam rok wychowawczego, potem zamiast przedłużania urlopu od razu przyniosłam L4 x nie znasz się to nie pisz głupot :O Żadne sprzed 1 ciąży :O autorko MUSISZ wrócić do pracy - osoba pisząca powyżej też wróciła - choć sobie z tego nie zdaje sprawy i głupoty pisze :O Jezeli kończy ci się wychowawczy to po prostu od 1 dnia po skończeniu dajesz l4 - czyli wracasz do pracy, ale od razu przechodzisz na L4. jeśli w czasie twojej nieobecności zmieniła się wysokość pensji to dostaniesz z takiej jaką masz obecnie.

Gość gość
Jezeli kończy ci się wychowawczy to po prostu od 1 dnia po skończeniu dajesz l4 - czyli wracasz do pracy, ale od razu przechodzisz na L4 x odezwała sie ta co wszystkie rozumy pozjadała :) zwał jak zwał fakt jest taki że ani jednego dnia nie pracowałam a chyba o to chodzi autorce. a wynagrodzenie oczywiście ze będzie sprzed pierwszej ciąży... w naszym kraju nie dają podwyżek na urlopie.