Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liillii

Kupno bardzo małego łóżeczka Wady i zalety

Polecane posty

Gość Liillii

Witam, spodziewamy się pierwszego dziecka. Przez pierwsze miesiące na pewno chcemy, żeby maluszek miał łóżeczko w naszej sypialni. Niestety nie mamy imponującego metrażu, więc chcemy zaoszczędzić jak najwięcej miejsca. Mąż znalazł ładne łóżeczko o nietypowych wymiarach: 90 X 45 cm. Mebel jest bardzo ładny, funkcjonalny, ma regulowane wysokości. Ale ja chciałabym zapytać doświadczone mamy co sądzą o takim pomyśle- czy tak małe łóżeczko posłuży dłużej niż parę miesięcy? Co sądzicie?

Gość gość
Nie posłuży, nie lepiej jakąś kołyskę, kosz Mojżesza?

Gość Liillii
To łóżeczko ma właśnie też funkcję kołyski (doczepiane płozy) ale chyba nie będziemy z niej korzystać, ze względu na przewijak, który chcemy kłaść na łóżeczku.

Gość Liillii
Ktoś się jeszcze wypowie?

Gość limfa12
Ja wlasnie kupilam takie lozeczko. Maly w swoim pokoju ma normalne 120x60 a u nas w sypialni 90x40. Niestety w sypialni nie zmiesci sie wieksze lozko, a ja chce go miec na oku przez kilka pierwszych miesiecy. Dodatkowo to lozeczko co kupilam mozna dostawic do lozka rodzicow i wtedy masz malego na wyciagniecie reki.

Gość gość
mam kołyskę mniej więcej w takich rozmiarach. Dziecko max pół roku w niej będzie, bo później się nie zmieści.