Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewna123

Czy to ciąza?

Polecane posty

Gość Niepewna123

4 lipca kochalam sie z chlopakiem i pekla nam gumka, wiem o tym ze przed wytryskiem jest preejakulat. On wyciagnal, zauwazyl ze jest peknieta i skonczyl na moich nogach i okolicach intymnych. Nic wiecej sie nie dzialo.. Okres mialam miec 9 lipca, jednak nadal go nie dostałam. Nie mogłam wziac tabletki "po" poniewaz jestem niepelnoletnia i lekarz nie by chcial przepisac. 10lipca czyli po 7 dniach zrobilam test, wyszedł negatywny. Moze warto zrobic badanie krwi? tylko kiedy? Ono sie nazywa hcg beta? Czy zrobia mi je bezproblemow a o wyniku dowiem sie ja i rodzice nie musza nic wiedziec?

Gość gość
To raczej nie mozliwe zebys 5 dni przed okresem zaszla w ciaze bo owulacja dzieki ktorej mozesz zajsc w ciaze jest 14 dni przed okresem a test nie wyjdzie pozytywny po 7 dniach od dtosunku co niejmniej po 14 dniach jezeli owulacja wtedy wystapila

Gość gośćxyz
RODZICE NIE MUSZA NIC WIEDZIEC DOBRE DZIECINKO ILE MASZ LAT 15 NAJPIERW SIE WLAI GDZIE POPADNIE A TERAZ STRAACH ACH TE DZIECI....

Gość gość
preejakula tak tak dziecko nie ma to jak preejakulat gdzies dzwoni ale nie wiadomo w ktorym kosciele trzeba bylo sie lepiej biologi pouczyc a nie od razu sciagac majtki!

Gość gość
Raczej były to już dni niepłodne, więc ciążę można wstępnie wykluczyć. Warto jest monitorować fazy swojego cyklu, poznać swój orgaznizm. Ja to robię od 2 lat i nie jest to trudne

Gość gość
Nie prosilam o ocenianie mojej osoby, seks jest dozwolony od lat 15. Mam 17 i prosze nie nazywac mnie "..." bo nie robie tego byle kim, gdzie popadnie... To raczej nie jest moja niewiedza na temat preejakulat-u. Wiekszosc ludzi nawet nie wie o jego istnieniu, ale skoro sie myle to prosze mi powiedziec co to jest.

Gość gość
odnośnie dni płodnych...a jak je niby wyliczyć skoro ma się cykle nieregularne?

ja miałam nieregularne i obliczylam :) teraz jestem w 10 tyg :)