Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natasza_20

60dzien cyklu okresu brak

Polecane posty

Gość Natasza_20

Mam 21 lat. @spoznia mi sie 22dni ;/ Podbrzusze boli mnie od tygodnia raz mocniej raz slabiej.Siatki zyl na nogach i na piersiach,kremowe uplawy (bez grudek i swedzenia) Bylam u gin z tym problemem.nieregularnoscia. Powiedziala,ze to u mnie musi byc normalne... Normalne? Cykle od 38 do 78 dni? Staram sie o dziecko od 6 miesiecy i caly czas nic. Chce kupic test,ale boje sie,ze znowu sie rozczaruje. ;/ Jezeli beta w poniedzialek pokaze 0,1 to ja juz nie wiem co jest grane.. Mozna jakims domowym sposobem wyreulowac @?

Gość gość
Nie można, można najwyżej bardzo o siebie dbać (dieta, ćwiczenia) ale to nie jest pewna metoda. Lepiej sobie poziom hormonów zbadaj.

Gość gość
zadziwiające że 21 letnie gówniary chcą być matkami:)

Gość Natasza_20
Robilam mnustwo roznych badan nawet toksoplazmoze i inne. Moj facet duzo cwiczy,zdrowo sie odzywia. O nim nawet nie pomyslalam,ze cos moze byc nie tak. Przeciez mam takie @ wyregulowane ze masakra. Teraz mam takie ciagnienie w podbrzuszu,bole sutkow i znowu narodzila sie nadzieja na fasole. Co do tych hormonow. To co musze zrobic,zeby spradzic sobie ten poziom? Zwrocic sie do ginekologa czy do laboratorium? Jak to jest? Na czym to polega?

Gość Natasza_20
Moze i jestem gowniara,ale moje zycie i to czego chce nie powinno Cie interesowac gosciu. Nie masz nic do powiedzenia to lepiej sie nie wypowiadaj. Mam meza od 3 lat i jestem z nim w sumie od 6 lat,mieszkamy razem,pracujemy wiec nie wiem o co Ci chodzi. Mam zostac mama po 30? Pff..

Gość gość
autorka to patologia, wcześnie zaczęła i ślub z wieku 18 lat to jakaś masakra :O. nie będziesz nikomu gówniaro pisała kto może tu pisać a kto nie, bo to forum publiczne. chcesz prywatności to idź z mężem pogadaj :-D