Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Dlaczego większość ludzi nie zna sie na muzyce a sie wymądrza?

Polecane posty

Gość gość
nox bylas wczoraj u wladcy smieci kapucho :D

Gość gość
i co władca o niej gadał?

Gość gość
To ona udziela się na innych transmisjach? Trzeba było lecieć z jej danymi, nie miałaby jak zbanować.

Gość gość
ja wolę bluzga niż władcę

Gość gość
jechał ją że powinna worek na łeb założyć ale przynajmniej ma cycki :D noxelka szukasz tam sławy, że siedzisz u takich osób?

Gość gość
ta durna pała chyba nawet na su szuka "pocieszenia" i "wsparcia" na innych trans... kur/wa to trzeba być betonem :D

Nie mogłam spać po prostu... chciałam się znużyć, czasem mi się wydaje, że su to drugi dom kafeterian :D Bez kitu :D

Gość gość
nie podniecaj się tak ssij bo nie masz czym on akurat po wszystkich równo jedzie ale nikt tam nie ma pojęcia, ze to nox i że jest znana na kafe

Gość gość
jechali ją w końcu władca to naczelny hejter na su ;) a już takie pierdoły wypisywała że głowa mała m.in. chwaliła się że nie musi pracować i ma mieszkanie z czego lał w h*j moim zdaniem chciała się wbić w tamtejsze grono hehe

Gość gość
nox, ale na su chyba nie przedstawiłaś im się jako "noxelia"? i o czym pisałaś z władcą?

Gość gość
naczelnym hejterem na su to jest bluzg, a nie władca dziecinko :)

Gość gość
lepiej zmień nick bo jak cię teraz przypilą na transmisji to nie zostawią na niej suchej nitki

Gość gość
kur/wa nox, ale ty jesteś tępa, naprawdę... :O jeszcze tam idź zrób z siebie pośmiewisko, skoro hejt na kafe to dla ciebie za mało

Gość Noxelka
Tak tak strasznie się boję tych tępaków, co wzajemnie wyzywają swoje matki... dno i patola. Ale w czasie pisania tam dostałam 7 wiadmości kiedy zrobię trans, bo tęsknią moi fani.

Gość gość
nie tęsknią, tylko NABIJAJĄ się z ciebie, ciemna maso ty :D nox, jesteś tak głupiutka i naiwna, ze aż mi cię szkoda, serio

Ja tam od święta może napiszę, mi szkoda życia... wieczory i noce z reguły wolę lepiej spędzać niż ta masa tam.

Nie, to w ogóle nie ci pisali. Pisali do mnie rzeczywiście fani, co mi napiwki dają. Większość pamiętam po nickach... Wszędzie mam swoich fanów, to miłe. Tyle.

Gość gość
owszem, władca i kilku innych jadą bez trzymanki po wszystkich ale skoro sama nazywasz to "patolą" to po co tam siedzisz? :D

Gość gość
mi też się wydaje że noxeli mocno psycha siadła po akcji z torpedą jeszcze bardziej niż wcześniej jest dziewczyna zagubiona

Gość gość
raczej fanów swoich zwisów, bo na pewno nie "duszy"

Różnie... wierz mi jest takich paru facetów co tylko rozmawiają ze mną i jeszcze dokładają napiwki na prywatnej transmisji. I są to rozmowy wcale nie o sexie. Różnie jest, niektórych da się lubić, a jeden jest metalowcem tylko niesttey mieszka daleko, ale może kiedyś się spotkamy :)

Gość gość
nox ale chyba nie chcialabys miec faceta z su?

Urojonych... tylko niektórych widzę w kamerce, dają napiwki, piszą ze mną. Więc gdzie tu urojenie? Urojona to jest twoja inteligencja Żmij 🖐️

Gość gość
dzisiejsza muzyka prowadzi do zła

Gość gość
noxa a może chcesz się tak wybić jak annpearl? :D

Nie, co do faceta to moja kumpela chce mnie [poznać właśnie z metalowcem, on też jest sam a mieszka bardzo blisko mnie ale go nie znam. Dziś ma zadzwonić :) Przyjarałam frytki przez was :D

Gość gość
to, że do ciebie wyślą kilka wiadomości to nie czyni ich twoimi "fanami"! (już pomijam to, że tam praktycznie KAŻDA nawet najbrzydsza dziewczyna/kobieta zawsze dostaje jakieś wiadomości po pokazaniu się na trans, a wiem to stąd, że nie raz jedna na trans mówiła, że ma dziesiątki nieprzeczytanych wiadomości, a niektóre z tych bardziej lubianych/znanych nawet po kilkadziesiąt czy ponad sto nawet) naprawdę skończ z tymi fanami bo się ośmieszasz :O

Gość gość
noxa nie obzeraj sie :o