Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkiki

Brak zarodka

Polecane posty

Gość gośćkiki

Witam Was wszystkie , dzisiaj bylam u ginekologa .. 10 tydzien ciazy wedlug OM jest jajo plodowe a brak zarodka we wtorek mam miec zabieg.. Mam wiec do was pytanie , czemu tak sie dzieje ? A moze ktoras z Was miala taki zabieg przeprowadzony i wie na jakiej zasadzie on polega ? czy boli ?

Gość gość
po prostu Bóg chciał, żebyś nie miała dziecka!

Gość gość
to łyżeczkowanie, podobno strasznie boli:( nikomu nie zycze

Gość gość
jest to łyżeczkowanie, nie boli bo masz to robione pod narkozą , trwa ok 15-20 minut. nie ma strachu -powodzenia na przyszłość

Gość gość
Kochana nie martw sie czasami sie tak dzieje poprostu natura za nas decyduje jesli np dziecko rozwinęło by sie i miało by byc chore lub jak w moim przypadku niekompetentny lekarz naturze pomaga . ja w poniedziałek ide na zabieg lyzeczkowania z tego co wiem zabieg jest bezbolesny i pod narkoza . a do komentarza nr 2 stuknij sie w łeb jak mozna napisac tak komus kto przechodzi taka tragedie uwazaj zeby Bog nie wybrał Ciebie i zeby sie nie okazało ze wogle nie chce zebys miał/ miała dziecko

Gość gość
ja ide we wtorek na zabieg, a mam jeszcze jedno pytanie ile lezy sie w szpitalu po takim zabiegu ?

Ten kto to napisał ,po prostu Bóg chciał, żebyś nie miała dziecka!, niech pierdalnie mocno się w główkę i spierdala z tond . Zabieg jest bez bolesny , po 2 dniach wychodzi się ze szpitala dostaniesz l4 pierwsze na jakieś 14 dni a póżniej w zależności jak będziesz się czuła psychicznie przepraszam że tak piszę ale czasami po prostu kobieta potrzebuje czasu aby dojść do siebie , wiem że jest ciężko tobie , życzę tobie wszystkiego dobrego

Gość gość
Zabieg nic nie boli. Miałam w 8 tyg po ciąży obumarłej. Usypiają cię , budzisz się już po. Przygotuje się , że krwawii sie przez kilka dni jak przy okresie. NIestety czasem coś idzie nie tak.

Dziewczyny przepraszam że do was się wtrącam do rozmowy zabieg na prawdę nic nie boli , jeśli któraś z was myśli że to przez nią , tak jest to nie myście tak po prostu czasem tak się dzieje wiem głupie

Gość gośćAUTORKA
a co moglo by wyjsc nie tak? bo ja ogolnie mam male dziecko ma 9 miesiecy na dzien zabiegu zostanie z kolezanka ( nikogo bliskiego nie ma w poblizu ) wszyscy za granica i chcialabym w razie czego wypisac sie na wlasne rzadanie tego samego dnia .. wiem ze to nie jest dobry pomysl ale nie mam z kim mojego synka zostawic a kolezanka nastepnego dnia na rano do pracy

Gość gość
Taaa lekarz jesteś jak z koziej pipki trąbka,,a te byki w pisaniu?? Może wróc do szkoły:)

Gość gośćAUTORKA
?? mial ktos moze jakies powiklania po takim zabiegu ?

Gość gość
Arek a jak córka sie chowa???Ariana??

Gość gośćAUTORKA
????