Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długie dziewictwo jest u mnie rodzinne

Polecane posty

Gość gość

dziadek 40 lat, wujek 29, matka 29 i ja jak narazie idę w ich ślady. Boje się że skończę z jakąś byle jaką dziewczyną o ile w ogóle jakaś się trafi.

Gość gość
U mnie jest podobnie :D Mama wyszla za mąz w wieku 35 lat, ojciec mial 40. Babcia 30, dziadek 33. Ciotka 40 :D a jej maz 37 ale co ciekawe same szczesliwae malzenstwa, zadnych rozwodów u nas nie ma, problemow rodzinnych. Im wczesniejsze malzenstwo tym gorzej zauwazylam

Gość gośćI
Moim zdaniem to nic złego. Niektórym się to podoba, niektórzy się o to martwią. Można to przecież traktować trochę jak skarb. W każdym razie to nic strasznego. Pomyśl, ilu kłótni o byłych partnerów w ten sposób oszczędzasz. Jeżeli jesteś/będziesz z właściwą osobą - to będzie zdecydowany plus i miła niespodzianka (mówię z 'samczego' punktu widzenia). Nie ma się czym przejmować, tym bardziej zamartwiać, nie prowadzi to do niczego dobrego. Głowa do góry. Nie mówię, że nie "nie warto się spieszyć", sama w końcu odkryjesz czy było warto. Zresztą, naprawdę. Czy to, że weszła "moda" na tracenie dziewictwa na poziomie -nastoletnim 14-16, jest czymś dobrym? Czy to zmusza innych do robienia tego samego? Odpowiedz sobie sama. Pozdrawiam. Uszy do góry!