Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsi ludzie są beznadziejnie żałośni

Polecane posty

Gość gość

Mam konto na Facebooku od dwóch lat. Dochodzę do wniosku że ludzie uwielbiają samych siebie, uważają się za nie wiadomo kogo i lubią przechwalać swoimi sukcesami. Wrzucają zdjęcia średnio dwa razy dziennie i pod nimi jakieś daremne opisy że niby z zaskoczenia że niby w pracy czy w parku. Albo piszą "Wspaniały obiadek z moim misiem- Łeba"..Ja pierdolę dzisiejszy świat jest tak poryty i pojebany. Już nie wspominam o nastolatkach 13-16 lat jakie teksty piszą, co drugie słowo to dziwka szmata spierdalaj kurwa ruchać dupczyć i tak dalej. Dziewczynki 13 lat i takie teksty. Ja nie wiem czy rodzice nie mają żadnego wpływu na to ? Czy ludziom nie jest wstyd ?

Gość gość
Rodzice pracują na dwa etaty wiec wychodzą z założenia, że to szkoła powinna wychowywać. A ludzie jak nie maja co napisać a maja potrzebę pisania i piszą cokolwiek.

Gość gość
dlatego ja nie mam facebooka. czasem siedzę przy necie i nudzę się jak mops, a wezmę książkę do ręki i nim się obejrzę półtorej godziny minęło jak z bicza trzasną.

Gość gość
kapitalizm :) to demoralizacja kiedys tego nie bylo i bylo super! ludzie posiadali kulture wiedzieli co wolno a czego nie wypada obecne czasy sa nudne puste byle jakie ,az zal zycia na to co obecnie sie dzieje :O