Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet powinien golić klatę?

Polecane posty

Gość gość

Czy Waszym zdaniem facet powinien golić klatę? Niektóre laski twierdzą, że to mało męskie, inne z kolei mówią że to dziś konieczność… Co Waszym zdaniem wygląda lepiej? Chętnie poznam zdanie Pań w tym temacie

Gość gość
To tak jakby ktos zapytał czy kobieta powinna golic cipke,czy nogi???

Gość lenka11112
Ale kobieta to kobieta. Nie zacierajmy aż tak różnicy płci.. mój tam na dole jest ogolony, pachy też, mi chodzi o te włosy na klacie, bo nie pytał autor.

Gość gość
A co to kobieta??skoro fiuta musisz golic to i klate,jak kobieta nogi,dzis kobiety tez w portkach chodza

U mnie jest różnie, nie przepadam za ' małpkami' o dość grubych i drapiących włosach ale jeśli facet ma miękkie włosy na klacie to nawet lepiej, że ich nie goli.

Gość gość
To ty musisz wiedzieć z czym się dobrze czujesz. Czy z owłosionym torsem, czy z wygolonym. Jeśli nie przeszkadza Ci, że jest owłosiony- po co to zmieniać. Najważniejsze jest Twoje samopoczucie w związku z tematem. Zawsze znajdą się kobiety, którym Twój tors będzie się podobał lub nie. Jest tysiące gustów i guścików i tym nie należy się przejmować. Znajdzie się taka, którą twoja klata zauroczy.Ważne aby żyć i wyglądać w zgodzie z sobą samym, bo to twoje samopoczucie jest najważniejsze.

Gość gość
Jak najbardziej golić! Naprawdę takie nieogarnięte, długie włosy na klacie nie wyglądają dobrze.. :)

Gość gość
Ja zacznę inaczej, każdy ma prawo robić ze swoim ciałem co chce, nie wiem co jest w tym dziwnego, czy mało męskiego że facet zgoli włosy na torsie. Wielkie mi halo znowu :) Lubię jak mężczyźni o siebie dbają, latem szczególnie zwraca się na to uwagę i widać nad wodą kto o siebie dba a kto nie. Sama nie mam nic przeciwko ściętym włosom na klacie. Mój chłopak się goli i pamiętam, że kilka lat temu reakcje znajomych bywały różne, a teraz te same osoby, które wcześniej sobie kpiły robią to samo. Takie życie :) Skoro produkuje się i sprzedaje takie bodygroomy dla facetów (do golenia ciała) to znaczy że jest na taki sprzęt zapotrzebowanie. Mało który mężczyzna tylko przyzna się do tego, że włosy ścina, bo to przecież u nas wielki powód do wstydu pozbyć się dywanu z klaty.