Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Jak byłam młodsza to była taka sytuacja, że nagle wszyscy przestali mnie "lubić', zauważać, traktowali mnie jak powietrze, bo pojawiła się koleżanka piękna, wspaniała, utalentowana, z kobiecą figurą.. Wszyscy ją wychwalali, latali i tak dalej.. A ja byłam jak to g***o zostawiona sama sobie.. No i od tamtej pory to cały czas we mnie siedzi. Boje się spotkać tych ludzi, ja. Bo mam wrażenie, że ciągle jestem tym gównem,że nawet dzis nie spełniłabym niczyich oczekiwań. Cały czas uciekam, chowam się i chce zniknąć, bo cały czas mam wrażenie, że ona wróci i ja znowu pójde w odstawkę więc po co w ogóle się starać..? Nie umiem sobie z tym poradzić. Mam ochotę odciąć się całkowicie, uciec jak najdalej mając nadzieję, że tam będe już normalna, jak inni, może się otworzę.. ale chyba tak nie będzie.. i mam wrażenie, że moje życie nawet się nie zaczęło a już się skonczyło, bo nie daje rady z niczym.

Gość gość
co ty się laska jakimiś osobami przejmujesz, które pewnie gdybyś poznała to byś olała, skoro to były takie znajomości na niczym nie oparte?:)