Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleczkakakaa

Upławy krwawienia podczas przyjmowania tabletek anty

Polecane posty

Gość oleczkakakaa

Witam Ostatnio gdzieś koło 30stegoczerwa zaczął mnie bolec brzuch dodatkowo odczuwałam niechęc do sexu ( a zazwyczaj mam ochotę jak koń na oswies ) miałam też dużą tkliwośc piersi i codzienną lekką poranną biegunkę , zgagę . Stosuje tabletki anty ale dla pewności zrobiłam test wyszedł negatywny . Objawy te przerodziły się z czasem w takie typowe przedmiesiączkowe lekkie bóle i na początku tego tygodnia 8lipca zauważyłam czerwoną plamę na majtkach (troche krwi i skrzepów ) później plamienie zrobiło się brązowe i tylko po wysiłku ale jak sprawdzałam cały czas w środku coś jest skrzepy takie brązowe bezzapachowe niewielkie ale są . Biorę tabletki Midiana jestem przy 19 tabletce na chwilę obecną (na21) . Czy jest możliwe że jednak jakimś cudem zaszłam w ciąże >? Byłam dziś u mojej pani gin ale olała temat i kazała skontaktowac sie z lekarzem 1szego kontatu skoro tak długo mam biegunkę bo tabletki przez nią nie działają ;/ Dodam jeszcze że tabletki przyjmuje o godz 4 a zazwyczaj wstaje około 7 / 8 także powinny się chłonąc zanim sie załatwiam rano bo tylko wtedy mam .

Gość gość
Podbijam

Gość gość
jak też miałam upławy pod czas barania anty ale to normalne i coś takiego może się zdażyć

Gość oleczkakakaa
Czyli jednak nie ma szans na ciaze ... eh szkoda . Chcialabym zajsc ale biore je wbrew sobie bo wiem ze przy braku pracy dziecku po prostu byloby zle obciazylabym je na starcie . Z jednej strony odpowiedzialnosc a z 2 instynkt ? a raczej pragnienie pelnej rodziny;(

Gość WiwiANN
Jeśli dopiero zaczynasz brać tabletki to mogą pojawiać się dodatkowe, niewielkie krwawienia. Możesz brać tabletki wieczorem i wtedy na pewno się wchłoną, jednak z tym biegunkami powinnaś się zgłosić do lekarza. Zadbaj dodatkowo o higienę intymną, bo przy tabletkach anty częściej może pojawiać się grzybica pochwy. Stosuj więc codziennie do podmywania płyn do higieny intymnej o kwaśnym pH, bardzo dobry jest lacibios femina protecta o pH 3.5 z kwasem mlekowym i chlorheksydyną. Chroni przed rozwojem infekcji bakteryjnych i grzybiczych, przyspiesza gojenie stanów zapalnych i jest hypoalergiczny, bez SLS, SLES, parabenów.

przy spadku popędu seksualnego może pomóc harmonella - suplement dla kobiet biorących tabletki antykoncepcyjne, dobrze działają przy bólu piersi, plamieniach w środku cyklu i wahaniach wagi