Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odchudzanie od dziś zapraszam

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) są tu może dziewczyny ,które tak jak ja postanowiły zrzucić kilka kilogramów? Wiem ,że istnieją już podobne watki ale zwykle liczą po kilkaset stron więc założyłam nowy. Zapraszam wszystkie dziewczyny które nie przekładają tego "na jutro" a zaczynają własnie teraz ,albo są już w trakcie :)

Gość gość
Czesc :-) Ja odchudzam sie od 3 tygodni . Jestem na diecie mniej zrec i łykam 2be slim . Schudlam tylko 4 kg ,nie jem po 18 i pije herbate pu erh . Nie widze po sobie bym schudla ani tez nikt mi nie mowi wiec musze sie wziasc za siebie bardziej waze 70 kg mam 174 cm a ty

Gość gość
ja zaczelam dzis , dobrze mi szlo do tej pory, az teraz nagle sie doslownie obzarlam , po prostu nie mam silnej woli , ani motywacji wiekszej , a n i chyba rozumu

Gość gość
moze po weekendzie sie bardziej zmotywuje, bo i praca i mniej czasu na jedzenie a dzis laba , i tak wyszlo, eh .....

Gość gość
hej ja tez po wekendzie jak pojde do pracy to bedzie mniej czasu na jedzenie a dzisiaj tylko sprzatam to i spale troche .

Gość gość
a jakas diete masz? bo ja nie wiem co robic, czy mz czy konkretna diete ostatnio za duzo jem i to juz troche trwa tez sprzatam :) na polkach itp

Gość milusinskaa
Czesc wam a ja od wtorku zaczelam na diete na której moja znajoma w ciagu 4 miesiecy schudła prawie 40kg. i zjada sie: Śniadanie: mala kromka chleba 2 ogorki (obojetnie, czy kiszone czy korniszone czy zwykle) obiad: duza kromka chleba 3 ogorki (obojetnie, czy kiszone czy korniszone czy zwykle) kolacja: mala kromka chleba 2 ogorki (obojetnie, czy kiszone czy korniszone czy zwykle) wiem ze to drastyczne ale jestem bardzo zdeterminowana mam 165cm i we wtorek waga pokazala az 89,5kg bede wazyc sie co poniedziałek i was informowac. Przy tej diece nie trzeba cwiczyc wystarczy starac sie jak najwiecej chodzic. i pije bardzo duzo wody a jak mam kryzys to biorę gume o żucia ;)

Gość gość
powodzenia, ja bym 1 dnia nie dala na tej diecie . trzymam kciuki

Gość gość
Ja jem wszystko normalnie tylko z umiarem ,a diety sie koncza jojo. Kiedys na kopenhadzkiej schudlam 6 kg a przytylam po 7 teraz mż i chudne 1 kg tyg mi to wystarczy . Jem co 4 godz w mniejszych ilosciach

Gość milusinskaa
nie wytrzytmalam weszkam na wage a tu 85kg schudlam 4kg od wtorku :o

Gość milusinskaa
wlasciwie to 4,5kg schudlam. daze do 55kg :) dam rade!

Gość gość
uda ci sie na pewno 3mam kciuki! Ja kiedys schudlam 16 kg w rok niestety po ciazy wrocilo 14 teraz musze schudnac tylko 10 i jest trudniej niz kiedys gdy moja przemiana materi byla lepsza a teraz sie zlenila

Gość gość
:)jak by tu nie bylo juz kolejnego tematu o odchudzaniu to ja to co by bylo bo juz nie rozumiem tego tej ilosci 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość milusinskaa
I jak tam dziewczyny wam idzie?