Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieprzyk, który urósł i odpadł, pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam, miałam kiedyś pieprzyka, który w ciąży urósł baardzo szybko, przykleiłam plaster i odpadł. To rozumiem, ciąża.. Ale co mnie niepokoi, z niczego wczoraj u mojej 4 latniej córki zobaczyłam te czarne, duże "pieprzyki"i się przeraziłam, przykleiłam na noc plaster i odpadły. CO TO JEST?? Pojawiło się nagle, urosło mega szybko, wyglądało strasznie, bo czarne. Do dermatologa nie pójdę z dnia na dzień, wiecie co może być powodem pojawienia się ich u dziecka??

Gość gość
z twego opisu wynika, że nie były to pieprzyki - tylko kleszcze - gdy opiją się krwi to same odpadają

Gość gość
dokladnie to mogly bys po prostu kleszcze , pieprzyki nie odpadaja

Gość gość
Mi w ciąży też odpadł pieprzyk, którego miałam całe życie. To nie był żaden kleszcz.

Gość gość
ale jak pieprzyk odpadł ? ja mam ich sporo i nigdy mi żaden nie odpadł , jaki plaster przykleiłaś i po co to zrobiłaś ?

Gość gość
a po za tym to mogłaś iść do pediatry z małą to by ci coś na ten temat doradziła, przynajmniej ja na pewno bym poszła.

Gość gość
To niemożliwe,żeby to był pieprzyk, być może to była inna narośl,ale nie pieprzyk,bo one na pewno nie odpadają po zaklejeniu plastrem. Gdyby tak było to nie byłoby laserowego usuwania czy krioterapii ,bo każda by sobie nałożyła plaster i po sprawie.

Gość gość
ja tez mialam pieprzyk i mi odpadl,pod biustonoszem i juz nie sie nie pojawil

Gość gość
Właśnie jestem w ciąży. Mój pieprzyk pod pachą był czarny i wystający, w ciąży urosl i bolał mnie przez jakiś czas. Dziś w nocy sam odpadl, wyglądał na trochę wyschniety