Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona0000

Zakochałam się w bracie mojego eks

Polecane posty

Gość Zagubiona0000

Witajcie! Mam emocjonalny problem i nie mogę sobie z nim poradzić. Po raz pierwszy prosze o rady na tego typu forum i mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Wstydzę się wręcz, a jednak łatwiej zwierzyć się obcym ludziom niż znajomym... Jak miałam 19 lat spotykałam się z pewnym chłopakiem, nigdy formalnie w związku nie byliśmy ale większość ówczesnych znajomych traktowało nas jak parę. Ja też tak myślałam, zachowywaliśmy się jakbysmy byli razem (seks, pocałunki, rozmowy, wspólne spędzanie czasu) Jednak nasz związek sie rozpadł, były jakies kłótnie, ale obecnie (a mineło 6 lat) jesteśmy dobrymi znajomymi, przebaczyliśmy sobie. Ow chłopak jest obecnie Franciszkaninem i przebywa w zakonie. ( Jak teraz o tym pomyslę, to zawsze był bardzo wierzący i mogłam sie wtedy domyslić, że tak to się skończy) Obecnie spotykam się z jego bratem, nie powiem zakochałam się na zabój, nigdy wczesniej nie czułam czegos takiego. Nie wiem ile wie, ale wie, że spotykałam się z nim. Początkowo nie chciałam sie pakowac w ta znajomość ale emocje to emocje. Moje pytanie czy odpuścić? Co mam zrobić? Jego brat bardzo jest zainteresowany mną, wręcz nosi mnie na rękach, sądzę, że jego intencje są szczere.

Gość gośćzagubiona0000
pomozecie? Piję i ledwo już zyję

Gość gość
to trochę chore wybacz;p

Gość gość
w sumie w tym wypadku... dlaczego nie? Żyjesz z tamtym w zgodzie, a raz się żyje:)