Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny od kiedy mozna

Polecane posty

Gość gość

Dawac dziecku prawdziwe jagody z lasu? Bo juz nie moge sluchac tych babek w mojej rodzinie

Gość gość
ja daje TEZ TAKIE PRAWDZIWE bo sztucznych nie chce mu dawac a ma 9 miesiecy

Gość gość
oj ja tez nie moge...moja tesciowa to by jiz wszystko malemu pakowala od 4 miesiaca bo przecierz ona juz dawala a teraz to wymysly jakies sa ze np 5 miesiecznemu czegis lepjej narazie nie podawac...nie rozumie po co powoli sie wprowadza gluten,a pietku chleba by cisla...rov jak ty uwazasz...ja jak czytalam to gdzies bylo napisane ze nawet 6 miesiacu mozna...tylko wszedzie inaczej podaja...moja tesciowka juz mi to zaproponowala moj maly ma 5miesiecy i 2 tygodnie....szczerze gleboko mam jej rady...bo ti moje dziecko i ja decyduje kiedy i jak cos zje....a jej uwagi traktuje jak powietrze...bo od urodzenia malego sie wtracala do takiego stopnia ze jak zaplakal to mi go z rak wyrywala...poczula instynkt chyba i od tamtej pory mam dystans do miej i taka niechec ze nachetniej bym calkiem od niej odizolowala...za wiele pokazala,malego nie lubie z nia zostawiac...bo wiem ze pod moja nieobecnosc robi wszystko po swojemu...a nie tak jak ja jej mowie...swoje dzieci wychowala a mojego nie bd wychowywala,wiec autorko radze nawet w rej sytuacji zrobic jak ty uwazasz a nie tak jak mowia wszystkie ciotki klotki to rwoje dziecko i ty decydujesz...

Gość gość
Ja dawalam jak skonczyl 5 miesiacy.