Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no przeciez ja

tęsknię tęsknię tesknię

Polecane posty

Gość no przeciez ja

Najbardziej za jej śmiechem , szczerym i radosny za momentami kiedy nie mogła się od niego powstrzymać. Za momentami kiedy zapominała się i była sobą, kiedy była słodka jak anioł i kusząca ja diablica, za każdą chwilą długich rozmów o niczym ciągnących się godzinami bez celu, za jej upomnieniami i próbami podporządkowania sobie wszystkiego co robili wszyscy, za jej dziecinnością, próżnością i infantylnością, za fochami nie wiadomo o co i złośliwościami których było nie wiele... Zachowała się jak dziecko skreślając mnie z byle powodu

Gość gość no przeciez ja
Powinienem żałować że odważyłem się mieć swoje zdanie w tak błahej kwestii, było by jak dawniej. cokolwiek robi wiem że też żałuje. A raczej modle się żeby żałowała żeby było jej przykro. To znaczyło by że coś czuje. Ona nigdy nie dorośnie nie pokocha nikogo bardziej niż siebie, nie zrezygnuje z własnej wygody i świata w którym wszystko jest czarne lub białe. Tęsknie i cierpię, po raz kolejny cierpię. Przez nią, przez to jacy oboje jesteśmy i byliśmy przez własny charakter cierpię. Znowu nie udało się uniknąć nieuniknionego. Nie powianiem żałować byłem przygotowany nie kochałem jej i.. Tak bardzo brakuje mi jej głosu i śmiech... Mogła być ze mną, sam w to nie wierzę. Nie było nam dane. A miało być... Tęsknie za tobą chciałbym żebyś wiedziała. Tylko tyle.

Gość gość
glos słyszysz codzień.

Gość AniaMALA
Ileż bym dała, żeby ktoś za mną tak tęsknił

Gość gość
wspolczuje jej ze miala pacana :D

Gość gość
3/4 facetów to pacany :O

Gość mnmnmn
Dlaczego cię skreśliła?

Gość gość
ja tez tesknie nie wiem po co i na co

Gość AK77TE
Wieczorem jestem zmęczona tęsknotą, następnego dnia czekam na nowo na cokolwiek...wiem, że już się nie odezwiesz...boli za bardzo...

Gość gość
Tęsknisz za "infantylnością, próżnością, dziecinnością, za fochami, złośliwościami, z jej świata czarno-białego..bleble, chociaż jej NIE KOCHAŁEŚ" - a ja bym chciała, żebyś to jeszcze raz przeczytał i do cholery przestał pić bo pitolisz jak potrącony!!!

Gość defff
ja to rozumiem, to typowa szmata, ja miałem podobną, byle pretekst moje inne zdanie i od razu obrazanie się na długi czas a jak ona mnie obraziła poważnie to 1 raz przeprosiła i jeszcze pretensje ze śmiałem się obrazić, jesteś chłop normalny na poziomie, nie warto z taką szmata tesknić, ona to huj i tyle, ona cie nie kochała i szukała pretekstu zeby cie zostawić i zrobić z ciebie winnego, zwykła dziwka pamiętaj chłopie szkoda twoich nerwów i myślenia o szmacie

Gość gość
defff - niczyja to wina, ze zadawałeś się ze szmatami. widocznie to u ciebie rodzinne. jeśli kobieta zostawiła cię autorze, to widocznie miała powód. z tego co piszesz, to nawet ja rozumiem, skoro jej nie kochałeś i uważałeś za kogoś gorszego od siebie. żałosne te twoje wypociny.

Gość gość
teraz inny ją wbija i robi z nim to czego z tobą nie chciała

Gość gość
i słusznie, mądra kobieta.

Gość gość
da..k to ty

Gość gość
Ona zostawiła ciebie czy ty ją?

Gość gość
skoro jej nie kochałeś to czemu tak bardzo za nią tęsknisz:/

Gość gość
ten opis w 100 % pasuje do mnie.. chvialabym byś był to Ty....

Gość gość
Nie kochałeś mnie bo twoje uczucia już na zawsze pozostaną z jedną osobą. Wiedziałam o tym ale zostałam. Czułeś się wtedy wyjątkowy, wartościowy bo akceptowałam cię takiego jakim byłeś. Nie mogłam ci dać więcej ale też wiedziałam, że niczego więcej nie chciałeś. Dlatego po prostu byłam. Nigdy nawet nie przypuszczałeś jak ważny dla mnie byłeś i jak cierpiałam kiedy zacząłeś mnie odtrącać. Tak, w tej jednej kwesti mój świat jest czarno-biały i nie ukrywałam tego. Szkoda, że taki masz charakter. Czułam się u ciebie taka spokojna i bezpieczna. Uwielbiałam się z tobą śmiać, uwielbiałam twoj dotyk. Nadal pamiętam twój zapach. Tak bardzo tęsknię za tym co było.