Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisane przez życie

Awantura w domu o niemiecki proszek

Polecane posty

Gość pisane przez życie

Byłam dzisiaj z narzeczonym w Niemczech na zakupach. W promocji były dwa duże proszki do prania więc sobie kupiłam. Przyjechała moja siostra i chciała mi jeden zabrać, ale ja jej nie dałam, bo wiadomo, że niemiecki proszek jest lepszy, a teraz tak szybko tam nie pojade. Matka z babką wyzwały mnie od snobek, że wielka dama teraz będzie prała w niemieckim proszku, a siostra od samolubów, ale sama lepsza nie jest :-/

Gość gość
ha ha trza bylo jej dac ten proszek i szlus

Gość gość
i teraz jestem ta najgorsza, a jak siostra była kiedyś tam to g***o mi kupiła, mówiła, że już nie było miejsca w samochodzie

Gość gość
po ile ten proszek

Gość gość
dwa za 15 euro

Gość gość
a gdzie ? w aldi w penny czy kaj

Autorka tematu powinna w takim razie podarować mamie i babci ten proszek Waschkonig, o którym napisała Sylwia. Na pewno by nie wyzwały jej wtedy od snobek, skoro proszek jest jest sporo tańszy od wielu popularnych marek, a na pewno wydajniejszy i równie skuteczny :)

Gość gość
ten post tylko potwierdza moje zdanie. Baba nadaje się tylko do prania i prasowania, ewentualnie jeszcze do gotowania

Gość renia881
No właśnie, a co za problem iść do sklepu kupić Waschkonig i jej dać? Albo niech sama pójdzie i sobie kupi. Teraz już w wielu miejscach jest dostępny. Sama też go kupuje i jest ok.