Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Darmowa pomoc psychologiczna Londyn!!!

Polecane posty

Gość gość

pilnie potrzebuje pomocy psychologicznej, niestety ceny takich wizyt przekraczają moje mozliwości

Gość gość
a czuje, że jesli niczego nie zmienię, niczego nie zrobię to za chwilę zwariuję albo sobie coś zrobię, potrzebuje pomocy, rozmowy, chciałabym, żeby to byl polski psycholog, ale nigdzie nie mogę takie znależć :( a nie stać mnie placić 75f za godzinę rozmowy :(

Gość gość
czy darmowa, czy płatna - tobie i tak już nic nie pomoże Te się tego boję :( Boże, jak bardzo się boję :(

Gość gość
bardzo proszę osoby, które korzystały z takih usług, o ile to mozliwe o jakiś odzew, kontakt, to naprawdę ważne

Gość gość
gościu ty nie rób sobie jaj bo to naprawdę może byc coś poważnego a ty się głupio naśmiewasz

Gość gość
ja wiem, że dla innych to się może wydawać śmieszne albo żałosne, ale ja naprawdę potrzebuje fachowej pomocy, bo oszaleje

Gość gość
czy ktoś zna jakieś namaiary? cokolwiek?

Gość gość
ja tez mieszkam za granica i nie moge znalesc zadnego psyhiatre polskiego no coz takie sa zalety i wady mieszkania za granica

Gość gość
ja znlazłam, nawet nie wiem czy psychiatra nie byłby lepszy, ale może zostanę przy psychologu, niestety to co znalazłam nie jest tanie, a mnie nie stać

Gość gość
ponawiam moje pytanie, może w dzien siedzi tu więcej ludzi, za chwilę musze wyjsc z domu i prawdopodobnie nie bedzie mnie cały dzień, więc prócz podszywow bądz głupich komentarzy może znajdzie się ktoś kto bedzie w stanie coś polecić, dziękuję, to dla mnie bardzo ważne

Gość gość
przepraszam, ale taniec pająka mnie nie smieszy, choć dziekuję za dobre chęci i oczywiscie chętnie z kims pogadam, ale ja wiem, ze potrzebuje specjalisty, to za daleko zaszło

Gość gość
mija kolejny dzień, ponawiam swoje pytanie, czy jest tu ktoś, ktokolwiek, który mógłby udzieli mi odpowiedzi na to pytanie

Gość gość
proszę o pomoc

Gość goska875
Najtrudniej jest się przyznać przed samym sobą, że potrzebujemy pomocy kogoś z zewnątrz. Teraz jest możliwość, żeby umówić się na wizytę wideo, także dobre rozwiązanie, jak się przebywa za granicą. W klinice psychomedic można się umówić na takie spotkanie, moim zdaniem warto.

Gość pawikosa
Tutaj https://psychomedic.online macie namiar na Klinikę Psychomedic. Oferuje ona wideokonsultacje z psychologiem. W ten sposób można sobie pomóc. Takie wizyty nie są darmowe, ale generalnie nie kosztują zbyt wiele.