Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka8

Czemu ON mi to robi?

Polecane posty

Gość wariatka8

Po 9 miesiącach związku, rozstałam się z Ex. Nazwijmy go Panem X. To nigdy nie był spokojny związek X miał dziwny charakter. Straszył mnie ,że się zabije jak chcialam odejść od niego. A dlaczego chciałam odejść? Nigdy mnie nie szanował, przy swoich kolegach zawsze chciał ze mnie zrobić idiotkę. Pił i wsiadał za kółko, po czym zawsze auto kasował. Zdradzał mnie, chodziło mu tylko o jedno...Po rozstaniu miałam chwile spokoju, ale po 2 tygodniach zaczął do mnie pisać, że jeśli chce mieć z nim jakiś kontakt w przyszłości mam się zgodzić z nim na pieszczoty. Odmawialam mu tego za każdym razem. Aż w końcu zaczął mnie wyzywać, stwierdził ze się nie szanuję, chociaz po rostaniu z nikim sie nie pocalowalam. W kocu zaczal mi grozic ze mnie zg****** Zablokowalam go wszedzie gdzie moglam. I mam teraz do Was pytanie. Czy normalne jest to ze praowie 3 miesiace po rozstaniu, pragne opieki innego facefa? Pragne aby ktos mnie przytulil i byl przy mnie, aby mnie naprawde kochal, Dbal o mnie? Czy to jest normalne? Minelo dopiero 3 miesiace...

Gość gość
każdy chyba tego pragnie, jeśli nie ma totalnego urazu do chłopów

Gość gość
Widocznie jesteś jedną z tych która musi mieć faceta, bo inaczej nie wytrzyma i dlatego wiążesz się z byle kim, aby tylko kogoś mieć... więc następny twój facet też będzie nieźle porąbany.