Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krakus93

Czy fetysz stóp da się wyleczyć

Polecane posty

Witam jestem nowym użytkownikiem na kafeterii, mam pytanie a mianowicie, jestem jakby to ująć ogólnie zboczony ponieważ mam fetysz stóp co całkowicie trochę zniekształca moje życie, nie mam dziewczyny, ponieważ szukam takiej która ma ładne stopy, a jedynie mogę szukać w 2 miesiącach w roku przez co mi jest ciężko coś znaleźć, po drugie nie wiele kobiet to lubi, coraz bardziej zastanawiam się czy nie wybrać się z tym do seksuologa. Dodam że podobno jestem dość przystojny i wszyscy mi się dziwią czemu jestem sam.

Gość gość
ja tez to lubie

Gość gość
Przez dwa miesiące ciężko coś znaleźć ? Chyba masz bardzo wyrafinowany gust

Gość gość
a kogo ty szukasz?

Gość gość
nie martw sie- znajdziesz takową- są i takie co sprawia im przyjemnosc jak facet sie zabawia ich stopami- ale wiadomo- trzeba mieć dużego farta... ja odkryłem szczegolne upodobania do seksownych zadbanych kobiecych stópek jak miałem ok 18lat- teraz mam 28 i nadal mnie to kręci- i wcale nie zamierzam się tym martwić, bo mi to się bardzo podoba, że lubię maksymalny prestiż właśnie inaczej jak większość.. także nie martw sie niepotrzebnie ziomek, bo właśnie Ty jesteś z******ty, że zwracasz uwage na takie szczególiki ,)

Gość gość
Ja nie wiem co was w stopach podnieca. Baba chodzi nimi po ziemi a wy to do geby pchacie i lizecie. Fuj,

Gość gość
Inny fetysz:p

Gość gość
jak chodzi po ziemi to ekstremalny fetysz, ale adorowanie zadbanych czystych stop to sama poezja

Gość gość
ja mam stope numer 43 taka pewnie odpada?