Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam wózka idealnego

lekka spacerówka. kto poleci dobrą

Polecane posty

Gość szukam wózka idealnego

I w rozsądnej cenie? Mam wózek 3w1 i spacerówka nie do końca mi pasuje. Jest ok, dobrze się prowadzi, ale jest niemiłosiernie ciężka i trudno mi ją znosić jak jestem sama w domu. Zależy mi na lekkiej spacerówce, składanej, coś w stylu "parasolki" (czy tam "laski"). Z góry dziękuję za podpowiedzi.

Gość gość
Up

Gość gość
Jak dla mnie idealny okazal sie maclaren volo. Kupilisy i questa i volo i zdecydowanie volo. Jest leciutki(4kg),swietnie sie prowadzi,latwo pierze. I nie do zdarcia. Dosc tani-nowy mozna dostac lekko ponad 400 zl,a uzywany juz za ok.100. Ja za tyle kupilam i nie mam mu nic do zarzucenia. To mial byc wozek na krotkie wypady na plac zabaw,dlatego nowego nie wzielam,synek mial 12 miesiecy i jeszcze nie chodzil. I uzywam tylko go od 4 miesiecy,nowy quest stoi nieuzywany. Zabieramy na krotkie i dlugie spacery,na wyjazdy,wycieczki. Nie daje rady na piachuchociaz moj maz przejechal. Ale jezdzil po polnej drodze. Synek w nim spal-mimo,ze sie nie rozklada,ale jak zawsze zasypial i rozkladalam stara spacerowke,lub questa to sie wybudzal,a tu spal prawie 2h.no i dziwcko chetniej jezdzi w nim niz w kazdym innym,nie niecierpliwi sie. A wczesniej sie wsciekal.

Gość gość
Nikt więcej nie poleci mi wózka?