Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cuckold

Polecane posty

Gość gość

Co o tym sądzicie?

Gość gość
w ogóle nie wiem o co chodzi :/

Gość gość
Kontrolowana zdrada.

Gość gość
Jesli razem tego pragniecie to dlaczego nie

Gość gość
Zdrada to jest zdrada,po prostu. Facet ,który pozwala aby inny dotykał jego kobietę nie ma jaj i tyle.

Gość gość
oj tam oj tam, gdy rutyna, nuda zagląda nam do łoża, po 20 latach bycia razem i oboje się na to godzimy, uważam że to nie jest zły pomysł

Gość gość
najlepiej z muzinem hojnie obdarzonym ! :D

Gość gość
W tej rutynie ,wolalabym sobie znaleźć kochanka. Jakby maz mi zaproponował cuckold,to automatycznie przestalby być dla mnie mężczyzna.

Gość witoszka
temat interesujący ale zupełnie nie mam pojęcia co sama o tym sądzę.Pewnie to niesie za sobą niebezpieczeństwa(np.zakochania sie,pretensji o bycie z kimś innym,podejrzeń o ''prawdziwa zdradę'') Dla mnie temat śliski.Osobiście nie mogłabym uprawiać cuckoldu. Skoro jestem z osobą ,którą kocham?I co z tego ,że juz 20 lat? Takie sprawy trzeba dobrze rozważyć.Moze nawet zrobić sobie bilans zysków i strat.

Gość gość
chyba też wolałabym kochanka, a najlepiej męża i kochanka razem :-)

Gość gość
trójkąt z dwoma mężczyznami

Gość gość
Czyli waszym zdaniem lepiej mieć kochanka i oszukiwać siebie i męża do końca życia niż skoro razem macie na to ochotę dobrze się zabawić.

Gość gość
moim zdaniem lepiej się domówić z mężem, bez kłamstw, krętactw, wymówek, ciągłych kombinacji jak się wyrwać na seks z kochankiem, itd.

Gość sabaryta
Super i podniecające -dla wszystkich

Gość gosc z południa
znam zjawisko duzo czytałem o tym ..zwykle pojawia sie to po wielu latach wspolnego zycia czasem wczesniej.... mam pewną fantazje z tym zwiazaną

Gość gość
A jak to się czyta? ??? I czym się różni od np swingowania??? Proszę niech ktoś mi wytłumaczy bo to mnie nurtuje od jakiegos czasu...

Gość gość
Juz wiem, to znaczy rogacz. Czyli zdrada. Ale czym się różni od swingowania? I czy to cuckold to tak ze partner patrzy czy umawianie się z kims na sex za jego zgodą po prostu?

Gość gość
chcebycrogaczem@wp.pl Ja nawet nie zdawałem sobie sprawy z tego jak ie to może być podniecające. Dopóki moja żona po raz pierwszy po 20latach małżeństwa wróciła do domu nad ranem, wyglądała na porządnie zmieloną ale nic nie mówiła tylko się uśmiechała z zadowoleniem. Włosy w nieładzie, podarte rajstopy rozmazany makijaż. Zacząłem się domyślać że była z facetem. Usiadła na brzegu łóżka i powiedziała żebym stanął przed nią. Od razu dorwała się do mojego pena. Była napalona jak nigdy dotąd. Chciałem sprawdzić czy jest po sexie więc włożyłem jej w cipulkę jak najgłębiej po czym wyjąłem i był cały w s*****e, sperma wyciekała z niej obficie. Byłem tak zszokowany żę przestałem cokolwiek kontrolować. Podnieciło mnie tak to że jest zerżnięta że wylizałem ją calutką i miałem przy tym trzy orgazmy. Po tym wydarzeniu namawiałem ją na trójkąt ale nie chciała więc sam zaprosiłem kolegę i zaaranżowałem sytuację. Planowałem klasyczny trójkąt na dwa baty. Ale żonka wkurzona na mnie za taką niespodeziankę pieprzyła się z kolegą a mnie odpychała aż w końcu kazała mi iść do kuchni. Oboje dopiero wtedy odkryliśmy że podnieca nas cuckold z dominacją żony. Kilka razy potem spotkaliśmy się z chłopakami i jest to naprawdę świetna zabawa. Tylko że ja myślałem o klasycznym bzykaniu żonki na dwa baty jednocześnie żeby miała podwójną rozkosz i by la dobrze zaspokojona. Nie miałem jeszcze pojęcia o cuckold. Ale żonka chcąc mnie ukarać za samowolę nie dała mi się dotknąć i kazała tylko patrzeć z daleka. Ten klimat bardzo podobał się i jej i mnie i wtedy dopiero dowiedzieliśmy się ćo to jest ultimate cuckold. Od tamtej pory a było to ok 1,5 roku temu, ubarwiamy sobie sex w ten sposób. Tak raz lub dwa razy na kwartał organizujemy sobie chłopaka i całą noc świetnie się wszyscy bawimy. Ciągle w klimacie ultimate czyli żonka dominuje a rogacz robi co mu każe. Teraz to mam taką nową fantazę żeby żonkę umówić na randkę z jakimś przystojniakiem lub dwoma beze mnie żeby nie czuła się skrępowana i fakt że robi to w tajemnicy bardziej by ją podniecił, jak prawdziwa zdrada. No i mnóstwo białego lukru na niej ;)

Gość gość
Chetnie Poznam pare na cos takiego jetsam 30 lat men

Gość cuckold
Może spróbujesz poderwac moją żonkę? Proponuję na początek wymianę fotek chcebycrogaczem@wp.pl

Gość cuckold
Takie zabawy niosą pewne zagrożenie- Hotwifka może się zakochać i kochanek stanie się ważniejszy niż mąż rogacz. Poza tym Wyobrażałem sobie że moja Pani zdradza mnie z młodymi pięknymi chłopakami a okazało się że Hotka woli starszych dojrzałych facetów. Dlatego opracowałem regulamin którym się kierujemy i wszystko jest wspaniale.