Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starszy mezczyzna i ja

Polecane posty

Gość gość

poznalam starszego mezczyzne(25 lat) roznicy wiekiem mamy delikatny romans jeszcze (nie spalismy ze soba) boje sie powiedziec o tym rodzicom, cos wyczuwaja ,nikt z nas nie porusza tego tematu dodam ze to taty kolega,ktory czesto u nas gosci z zona.

Jak ma żonę, to weź sobie odpuść. Różnica wieku to pikuś...ale żona...to już nie :))) Pobawi się młódką, a Ty potem będziesz płakać Słońce. Po co Ci to? Chyba, że masz inny plan...nie wnikam. Ale moja rada...nie drąż w to dalej.

Gość gość
natychmiast skoncz z tym zwiazkiem

Gość gość
trudno bedzie,tak jak pisalam jest czestym gosciem u moich rodzicow,czy mam zaufac mamie i porozmawiac z nia?powiedziec o wszystkim?Nie chce nikogo skrzywdzic.

Jak chcesz to pogadaj jak masz z kim. Ale chyba swój rozum masz nie? Umiesz powiedzieć : Nie?

Gość gość
Uciekaj póki możesz!!!!! WMIESZAŁAŚ SIE W TOKSYCZNE RELACJE ZE STARYM FACETEM WYKORZYSTA DOSTANIE SWOJE I ZOSTAWI .

Gość gość
porozmawiam z mama napewno zrozumie poki nie jest za pozno ...wielkie dzieki za porade

Powodzenia. (chociaż nie wiem czemu mam wrażenie, że Ty już i tak jakąś decyzje podjęłaś). Daj znać co z tego wyszło jeśli możesz. Trzymaj się :)))

Gość gość
Poprostu facet cie tylko wykorzysta ale konsekwencje. Jakie ponieziesz po tym romansie odczujesz

Gość gość
Po co Ci stary baran?. Desperatka jesteś? brzydka albo wyglądasz jak stara baba?