Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katreen

Wyprawka do szpitala co trzeba z soba zabrac ??

Polecane posty

Gość katreen

Witam.To moja 1 ciąża. Co trzeba z sobą zabrać do szpitala ? Pewnie jest tu wiele doświadczonych mamusi które już przez to przechodziło :) będę bardzo wdzięczna za odp

Gość wiii
ja 3 maja urodziłam pierwsze dziecko, też czytałam milion porad co ze sobą zabrać i zabrałam dużo rzeczy, ale z tych co teraz bym zabrała to: - rożek - absolutnie fantastyczny przy noszeniu maleństwa, a gdy nie masz doświadczenia z dziećmi, tak jak ja nie miałam, czujesz się pewniej biorąc malca z rożkiem a nie samo takie maleńkie ciało - pieluchy tetrowe ze dwie, trzy góra - pielucha flanelowa jedna - pajace rozpinane z przodu (ja osobiście na początku ubierałam Małą tylko w to, dopiero od niedawna zakładam jej już różne inne rzeczy, na początku prościej położyć na przewijaku pajaca i na tym maleństwo i zwyczajnie tylko zapiąć) - czapeczka - niedrapki - pampersy (dużo) dla siebie,: - majtki poporodowe - podkłady poporodowe, lub duże podpaski, - kilka piżam - jakiś szlafrok - kosmetyki (wiadomo)

Gość katreen
Ok. Dziękuję bardzo za odp :)

Gość gość
:)to tego nie da sie wytlumaczyc w ogole chyba bo nie trzeba bo po co rodzic bachory 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y