Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blagam kto z was ma samochod na siebie zarejestrowany PYTANIE MALE

Polecane posty

Gość gość

czy jesi skonczylo mi sie miejsce na pieczatki w dowodzie rejestracyjnym auta (bo jest tylko miejsce na 6 pieczatek) to musze wymienic koniecznie dowód na nowy czy moglbym na drugiej stronie gdzie sa wolne miejsca podbic przegląd..niestety te wolne miejsca nie sa na przegląd bo jak mowie bylo tylko miejsce na 6 pieczątek przewidziane.. szkoda mi kasy zeby wymieniac dowód na nowy przez to ze skonczyly sie miejsca do podbijania.. jak myslicie ?czy zrobic moga cos za to jak mi podbije pieczątke obok na drugiej stronie ale w miejscu nie przypisanym do niej..?

Gość gość
na stacji diagnosta wyda ci zaswiadczenie na karteczce i tka przez kolejne 3 latka moze ci sie uda nie wymieniac dowodu :P

Gość gość
a jesli zrobie przeglad i dostane to zaswiadczenie na karteczce przegladu i mam miesiac na wymiane dowodu to co sie stanie jak w ciagu tych 3o dni nie wymienie dowodu na nowy tylko zrobie to po 2 czy 3 miesiacach bo wyjade za granice teraz ktos wie co mi grozi w takiej sytuacji?

Gość gość
musi w ciagu miesiaca wymienic dowód bo policja zlapie i co?

Gość gość
ja tak mam i jezdze z ta karteczka od lat, wiele razy mnie zatrzymywali i problemu nie bylo