Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuzyneczkaaaaaa

narzeczony mojej kuzynki mnie... obmacuję !

Polecane posty

Gość kuzyneczkaaaaaa

Opowiem Wam kochani całą sytuację od samego początku. Zacznę od relacji z moja kuzynką - wcześniej z 4lata temu kiedy poznawałam jakiegos fajnego chłopaka i chcąc stworzyć z nim fajny zwiazek , moja kochana kuzynka ZAWSZE psuła to wszystko nie kryjac ani troche zadowolenia. bywały sytuacje- siedzę z owym mężczyzną u mnie w domu. Nagle on dostaje sms od mojej kuzynki ' taki jestes pewien (tu pada moja imię) ? właśnie siedzę z nia i jej chłopakiem w pizzeri' no smieszne. takich sytuacji było niewyobrażalnie dużo. Teraz od 2 lat jest inaczej. Ja mam chłopaka, moja kuzynke poznałam z jego kolega sa razem i mają ślicznego 8miesięcznego synka. Relacje mamy dobre, ona sie w nim zakochała , mi dała spokój ale... jej narzeczony (przyznam , że uwielbiam tego gościa ) zaczął mnie dotykać. Właściwie byliśmy pijani ' chwycił mnie za ręke, później za tyłek, nie powiem, ze się broniłam bo NIE!) Nie chce wchodzić w romans z kuzynki narzeczonym, krzywdzić jej a tym bardziej ich maleństwa- ale nie ukrywam , ze ten facet strasznie mnie kręci. zaznacze, że dość często się spotykamy w 4!. co mam teraz zrobić? ograniczyć kontakty do minimum ? pomóżcie. Na serio nie chcę krzywdzić ani kuzynki , ich synka i mojego chłopaka , ale wiem , ze predzej czy później się poddam.

Gość gość
Ja nie chce krzywdzić i nie krzywdze. Wiesz co robię: w takich sytuacjach jade po facecie i on się już wie gdzie ma miec ręce. A Ty się niby bronisz, ale byś chciała. I ani kuzynka, ani jej dziecko, ani Twój chłopak Cie nie obchodzą.

Gość Kuzyneczkaaaaa
Gdyby ani kuzynka, ani jej dziecki, ani mój chłopak mnie nie obchodzili juz dawno wylądowałabym z nim w łóżku

Gość gość
rozważasz romans bo facetowi się zachciało?, masakra musisz być mega uległą kobietą w stosunku do mężczyzn bez własnego zdania, ja bym mu specjalnie zrobiła publicznie taką awanturę by wszyscy usłyszeli, specjalnie by dotarło do kuzynki a co ona dalej z tym zrobi to jej sprawa

Gość gość
Oczywscie. Na tyle Cie obchodzą, ze wyladujesz w tym łożku nieco później. Przeciez nie musisz się zgadzac na to macanie, nie jesteś jakimś towarem na straganie, zeby sobie ciebie dotykać przed zakupem. Chyba że jesteś i jak jakis facet cię kręci, to ty już masz wspaniałe wytłumaczenie, ze jakby Cię nie ochodzili to byłoby dawno pozamiatane. Puknij sie dzieczyno w głowę

Gość gość
moim zdaniem masz okazje aby szmacie pokroju twojej pseudo kuzynki utrzeć nosa, nie właz do łózka obcego faceta ale flirtuj z nim na jej oczach , on już jest na ciebie napalony a taki facet adoruje dziewczyne czyli ciebie , pokaż suce że ty też potrafisz że nie jesteś gorsza od niej

Gość gość
musisz być bardzo łatwa byle facetowi jeszcze przechodzonemu z dzieciakiem się zachce a ty juz gotowa, on chce cie zaliczyć i nic więcej, zacznij używać mózgu, normalna kobieta takich lowelasów omija szerokim łukiem, jak mi wyleciał z łapami zrobiłabym taką afere ze by w pięty poszło i ograniczyłabym kontakty, nie przejmowałabym sie ze kuzynka się dowie jej problem co zrobi z tą wiedzą, to że jemu sie chce to jego problem nie twój, kopnij dziada

Gość gość
Obie z tą kuzynką jesteście warte siebie

Gość Kuzyneczkaaaaa
Nie chce jej o tym mówić bo nie chce rozwalac rodziny ! Może się przespi prędzej czy później z inna ale mnie w tym juz nie bedzie. Nawet jak jej o tym powiem to i tak stwierdzi, ze to ja go kokietowałam i to moja wina, ze mnie dotykał! i nie kur*a nie wyląduje z nim w łózku . po prostu nie chce żeby mnie sotykał a on działa na mnie w taki sposób, ze nie umiem odmówić. I moje pytanie BRZMIAŁO JAK TEMU ZARADZIĆ ?!! a nie GDZIE MAM SIĘ Z NIM PRZESPAĆ . Chyba nie umiecie czytać !

Gość gość
A gdzie tu jest napisane, GDZIE Ty się masz z nim przespać? To Ty nie umiesz czytać.

Gość gość
cokowlwiek zrobisz i tak bedzie na Ciebie, powiesz jej źle to uzna że to twoja wina, pojdziesz z nim dom łózka tez twoja wina, Twoja kuzynka jest głupia ze nie widzi jaki jest ten facet, bądz mądrzejsza najlepiej ogranicz kontakt przestan się z nimi spotykać razem pod jakimś pozorem wymysl coś, pomyśl sobie nawet jak czujesz pociąg że ten facet nic nie jest wart, nie potrafi uszanować własnej rodziny, pewnie to taki typ co rucha wszystko co na drzewo nie ucieknie, nic nie jest wart, przestań sie spotykać z kuzynką skoro jej nawet nie lubisz, nie ty to bedzie inna to taki typ, chcesz skłócić całą rodzinę?

Gość Maria348
Hm ?