Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wam też z wiekiem zmienił się gust co do facetów

Polecane posty

Gość gość

/kobiet? Czy raczej byliście zawsze wierni jednemu typowi? U mnie ostatnio nastąpiła zmiana. Bardzo długo gustowałam w typie intelektualisty, który spędza czas głównie na czytaniu książek, teraz jednak doszłam do wniosku, że wolałabym mężczyznę prowadzącego bardziej aktywny tryb życia, wysportowanego...

Gość gość
Ja na początku lubiłam chłopaków zbuntowanych, robiących dziwne szalone rzeczy, niepoprawnych romantyków. nadal ich lubię natomiast ostatnio bardziej wolę dojrzałych mężczyzn ok 40lat. z delikatnym zarostem.

Gość gość
Można czytać, uprawiać sport i zmieniać dziunie. A z wiekiem, to tylko trumna mi się kojarzy :P

Gość gość
jak byłam siksą to Ci przystojni byli na topie z czasem jednak ważniejsze jest "to coś " i intelekt wzięły górę,facet musi mnie "kręcić",fascynować,,,etc

Gość gość
Im kobiet stara czyli blizej 30 tym teoretycznie mniej leci na dupkow ale i tak najlepsze lata lata za nimi

Gość gość
Ci starsi, a najbardziej ci żonaci, jak oni to robią że tyle lat potrafią być z kobietą to jest niesamowite.

Gość gość
ja lubie mlodszych,przystojnych.kulturanych.milych.

Gość gość
U mnie sie zmienił...jako nastolatka i tak do jakiegoś 22 roku życia w moim typie byli tzw.bad-boye:D troche cwaniacy,wygadani,zabawni,których wszedzie pełno. Natomiast pozniej moją uwagę zaczęli zwracać przeciętni faceci mające "to cos" w sobie oraz na charakter bo jednak o naprawde dobrego mezczyzne ciezko dzis

Gość gość
Skoro lecicie na bad-boyow to nie należy się wam dobry facet

Gość gość
Skoro za młodu odrzucanie dobrych to na starość powinne być złe traktowane/zdradzane