Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuzyneczkaaaaa

narzeczony mojej kuzynki mnie.. obmacuję !

Polecane posty

Gość Kuzyneczkaaaaa

Opowiem Wam kochani całą sytuację od samego początku. Zacznę od relacji z moja kuzynką - wcześniej z 4lata temu kiedy poznawałam jakiegos fajnego chłopaka i chcąc stworzyć z nim fajny zwiazek , moja kochana kuzynka ZAWSZE psuła to wszystko nie kryjac ani troche zadowolenia. bywały sytuacje- siedzę z owym mężczyzną u mnie w domu. Nagle on dostaje sms od mojej kuzynki ' taki jestes pewien (tu pada moja imię) ? właśnie siedzę z nia i jej chłopakiem w pizzeri' no smieszne. takich sytuacji było niewyobrażalnie dużo. Teraz od 2 lat jest inaczej. Ja mam chłopaka, moja kuzynke poznałam z jego kolega sa razem i mają ślicznego 8miesięcznego synka. Relacje mamy dobre, ona sie w nim zakochała , mi dała spokój ale... jej narzeczony (przyznam , że uwielbiam tego gościa ) zaczął mnie dotykać. Właściwie byliśmy pijani ' chwycił mnie za ręke, później za tyłek, nie powiem, ze się broniłam bo NIE!) Nie chce wchodzić w romans z kuzynki narzeczonym, krzywdzić jej a tym bardziej ich maleństwa- ale nie ukrywam , ze ten facet strasznie mnie kręci. zaznacze, że dość często się spotykamy w 4!. co mam teraz zrobić? ograniczyć kontakty do minimum ? pomóżcie. Na serio nie chcę krzywdzić ani kuzynki , ich synka i mojego chłopaka , ale wiem , ze predzej czy później się poddam.

Gość Kuzyneczkaaaaa
Nikt mi nie doradzi ? moze ktos był w podobnej sytuacji ?

Gość gość
:)znowu temat o jakims facecie bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? no nie wiem juz 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y