Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wzdęcia częste odbijanie nudnosc

Polecane posty

Gość gość

Witam, Od tygodnia albo i dłużej borykam sie z nudnościami... nie wymiotuje, brzuch mnie nie boli tylko czuje w okolicach zoladka ukłucia . Ciaze wykluczylam. Przy nudnosciach mam takze wzdęcia, czesto mi sie odbija przykladowo gdy wstaje rano . Jestem zmeczona i czesto nie czuje wyspania nawet po 7 godzinach snu . Wczoraj bylam u lekarza i skierowal mnie na badania krwi. Powiedzial tez ze jezeli badanie krwi nic nie wykarze skieruje mnie na gastoskopie ze strachu nie zapytalam sie co moze mi prawdowpodobnie dolegac czy jest sie czego obawiac ? .... dlatego prosze was czy zmagaliscie z takim problemem . PS. Odczuwam czasami gorzki posmak w ustach .

Gość gość
Prosze o szybka odpowiedz jezeli ktos sie zmagal z podobnym problemem .

Gość gość
Miałam niestety.Okazało się że miałam podwyższone Aspat i Alat . Kupiłam Ostropest ,kuracja trzy miesiące i po problemie.

Gość gość
Po jakim badaniu lekarz to stwierdzil ? Mama mi mowila ze prawdobnie moge miec helicobacter..... Lekarz mowil ze chce sprawdzic trzustke .... Byle do jutra .

Gość gość
Trzeba zrobić badania podstawowe i próby wątrobowe Aspat,Alat i Bilirubinę. Gorzko w ustach jest zawsze od wątroby choć i trzustka jak niedomaga też może tak być. W kierunku trzustki robi Amylazę i Lipazę