Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawic studia dla pracy ?

Polecane posty

Gość gość

cześć, posiadam dość spory kredyt, kilkadziesiąt tysięcy. spłacam co miesiąc, raczej nie mam problemów. studiuję zarzadzanie, wczesniej pracowałam i studiowałam jednoczesnie, z pogodzeniem tych dwoch rzeczy nie mialam problemów, ale niestety zakonczylam pracę. znalazlam nową na recepcji w salonie. w wakacje nie ma problemu, poniewaz na zajecia nie bede musiala uczeszczac. ale jak zacznie się szkoła... i tu jest problem, nie pogodzę tych dwóch rzeczy, mam prace na stałe, umowa o prace, po prostu muszę tram być, no a wiadomo, ze na studiach sprawdzaja czasem obecność. na zaoczne nie ma mowy sie przenieść, bo pracuje takze w soboty , a poza tym są płatne, a to się mija z celem. dodam, ze gdy prace zostawie, to i tak bede miala jak kredyt spłacać, bo pieniądze otrzymuję także z innego źródła. ale lubie moja prace, podoba mi się, za rok bym skonczyla studia , ale wątpie zebym mogla tu wrócic;/ co robic? praca ? studia ?

Gość gość
up

Gość gość
weź urlop dziekański na rok, przez rok zaoszczędź trochę kasy a za rok przenieś się na zaoczne bo tylko rok ci został a z pracodawcą się dogadaj że tylko rok studiów pozostał to może jak będziesz mieć zjazdy to będziesz mieć wolne

Gość gość
dzieki za radę:)