Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gai414

jak odbić byłego

Polecane posty

Gość gai414

Witam, temat bardzo wiele razy poruszany, ale chciała bym usłyszeć waszą opinie:) Otóż to po 2,5 roku bycia razem z moim chłopakiem zerwał zemną, przez rok mieszkaliśmy razem, wdarła się w nasze życie rutyna. Ja pojechałam do pracy do Holandii on pozostał w kraju, po 2 miesiącach kiedy się nie widzieliśmy, przyjechałam (mieszkamy jeszcze wspólnie) . Powitał mnie normalnie przytulił pocałował, później poszliśmy do łóżka, i było cudownie ja na początku związku, spędziliśmy wspaniały weekend pełen seksu, czułości, rozmów, spontaniczny wypad nad morze itp. I wróciłam do Holandii. Prze to wydarzenie nie mogę przestać o nim myśleć, ponieważ skoro nic do mnie nie czuje ( ma już kogoś) zachowywał się jak by był zakochany, odzywa się, martwi, pisze że tęskni..... Jak myślicie mamy jeszcze szanse bytu, ponieważ z mojej strony uczucie nie wygasło,z jego chyba też:P Z góry dziękuje za komentarze:)

Jakby był w Tobie na prawdę zakochany i by mu zależało nie znalazł by sobie kogoś innego:) Może po prostu to jest miłość z przyzwyczajenia, że tęskni i w ogóle...

Gość gość
może oboje musimy odpocząć od siebie??

Gość gość
:O

Gość gość
idź dziś lepiej na imprezę. Masz dostęp do innych nacji a tęsknisz za jakimś polskim głąbem :O