Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem JUZ NIE ZDRADZAC

Polecane posty

Gość gość

Mam meza jesteśmy 8 lat po slubie ,mamy dzieci.od 7 lat go zdradzam. nie umiem przestać. przez wszystkie te lata było roznie czasem na kims mi zalezalo kilka lat ,czasem z kims spotkałam się z 3 razy. myslalam,ze jak cos się poważnego wydarzy to przestane zdradzać. no i wkoncu niby się doigralam.zaszlam w ciaze z kochankiem. poniej usunelam . przysieglam ze nie będę już zdradzać i nadal to robie. tyle tylko,ze się ograniczyłam do 1 osoby. jak przestać to robic? to jest jak nałóg. pochodzej z normalnej rodziny. nigdy nie myslalam,ze będę TAK ROBIC . dziś nie umiem się powstrzymac.

Gość gość
D***** się urodziłaś i d***** już zostaniesz, takie kobiety nie powinny wchodzić w żadne związki, a tym bardziej nie powinny marnować życia facetowi i za niego wychodzić.

Nie to, że nie umiesz, ale chyba raczej nie chcesz...cóż.

Gość gość
wcześniej tego nie robiłam to przyszlo z czasem . pochodze z religijne rodziny z zasadami i wogole... wszystko przyszlo z czasem.

Gość gość
Nie wyzywajcie autorki. U kobiet to normalne, ze zdradzaja. Autorko nie robisz nic zlego. To wina twojego faceta, ze nie jest ogierem.

Gość gość
ja piedole. albo to jest prowo albo to jest zwykła ****** k****. Giń szmato, powinnaś zginąć w bólach bo krzywdzisz faceta.******* szmato , zajbałbym ciebie z przyjemnością szpadą wbitą w pochwę.

Gość gość
Juz zazdrosne prawiczki czepiaja sie autorki

Gość kobietawszpilkach
Coz powiem jako kobieta ze tez mi sie zdarzyo zdradzic faceta ale bylam meeeega pijana i nawet tego nie pamietam. Ale nie mam zadnych wyrzutow sumienia zamierzam to powtorzyc tym razem na trzezwo. Mysle ze jak komus na kims nie zalezy to zdradza, a jak sie kogos na prawde kocha to sie tego nie robi

Gość Tomtomek
spróbuj jakiejś terapii bo się zamęczysz i stracisz wszystko, na początku sama potem zobaczysz w każdym razie pomoc Ci jest potrzebna

Gość gość
A ja się cieszę, że są takie jak autorka. Lubię dmuchać cudze laski. W mężate leję do oporu.

Gość gość
Kazda kobieta zdradza. To normalne u kobiet. Taka maja nature.

Gość gość
Tylko dziwki maja taka nature

Gość gość
ja zdradzam wlaśnie dlatego że maga kocham, A on...maga zimny:( nie chcialam, nie chce, ale musze cos miec ...ktos musi we mnie zanotowac kobiecosc...magie kobiecosci..i ro ten"drugi" on potrafi. jako ciekawostke dodam, ze jeszcze nawet nie uprawialismy seksu. takze to nie jest tak, ze jestem chciwa na orgazmy, ze mnie ciiipa swedzi. po prostu i tylko chce byc zauwazona jako kobieta.

Gość gość
Kobieta zdradza bo kocha heh kwintesencja kociecej milosci:-)

Gość gość
Jeśli chcesz o tym porozmawiać to 123456789ijuz@gmail.com miałem tak samo, wiem co czujesz jak się to kończy i mogę Ci opowiedzieć jak ja z tego wyszedłem

Gość gość
jeżeli chcesz zerwać z tym nałogiem to tylko Jezus ci pomoże bo sama nie dasz rady i nikt ci nie pomoze a czeka cie piekła jeżeli będziesz tak dalej robiła

Gość gość
i pomyśleć, że osoby zdradzające przejmują się tym faktem, że zdradzają;) wy nie macie szacunku do siebie i swojego ciała, zachowujecie się jak dewianci ogarnięci manią ilości bo na jakość was nie stać :P

Gość gość
a wcześniej był ciepły ? :D nie rób sobie jaj ! schrzaniłaś sama małżeństwo, i to w tobie siedzi problem, nie w tym zimnym draniu !