Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiśZaPręLat

Wymarzony facet?

Polecane posty

Gość MiśZaPręLat

Cześć. Mam 23 lata i jestem facetem. Jestem polakiem, aktualnie mieszkam i pracuję w Holandii w dużej korporacji. Jestem naprawdę dobrym programistą jak na swój wiek i jak na swój wiek zarabiam naprawdę nieźle. Każdy dąży w życiu do perfekcji, nieustannie pracuje nad sobą by być jeszcze lepszym człowiekiem i jeszcze bardziej sobą. Postanowiłem spisać swoje idealne "ja" w wieku 30-32 lat. Pytanie otwarte skierowane jest do kobiet 18-35 lat, które są zadowolone życiem, cieszą się z tego kim są pracują nad sobą i są otwarte. Czyli do Was! :) Oto mój plan. Podoba Ci się? Gdybyś spotkała mnie gdzieś, to czy umówiła byś się ze mną? Chciałabyś mnie poznać, spędzać ze mną czas. Masz jakieś uwagi? * Smukłe kobiece nogi i tyłek Smukłe, opalone, ogolone, nogi. Nie widać mięśni. Drobne łydki, kobiece/unisex drobne buty. Nie boje się pokazać nóg. Noszę krótkie eksponujące większą część ud spodenki. Brazylijskie pośladki!!! * podstawowy niemiecki znam niemiecki na poziomie podstawowym podstawowym komunikatywnym. Jestem wstanie przeczytać i zrozumieć artykuł, komunikat, prostą książkę. Jestem wstanie powiedzieć co myślę. * zabawny często żartuję, żarty sytuacyjne, umiem wprawić ludzi w śmiech łatwo, nawet nie mówiąc dużo * podstawowy rosyjski znam rosyjski na poziomie podstawowym podstawowym komunikatywnym. Jestem wstanie przeczytać i zrozumieć artykuł, komunikat, prostą książkę. Jestem wstanie powiedzieć co myślę. * naprawde duzo kasy zarabiam na polskie realia 15 tys netto / mc. Nie potrzebuje willi, i drogich samochodów, ale telefon, telewizor, lodówka, ubrania, rzeczy codziennego użytku są z najwyższej półki. * sliczna twarz: kobieca, slodka Nos, oczy, policzki, ustwa. Moja twarz jest śliczna i kobica. Patrząc na mnie nie jesteś do końca pewny czy jestem mężczyzną czy kobietą. Łagodne rysy, pełne różowe usta, duże oczy, pełne policzki, twarz chuda, śliczna rozpromieniona, pełna szczęścia, ciepła, łagodna, czysta, jasna. Bez makijażu, może delikatny. * wyzsza edukacja nie koniecznie programowanie może historia sztuki, może specjalista user experience, może coś innego. Coś interesującego humanistycznego, albo artystyczne albo nowoczesne. * umiem się fajnie, na poziomie wypowiadać. umiem się wypowiadać dojrzale, na poziomie, pewnie, ciekawie, inteligetnie. Nie zaciągam jak pedał ale słychać w moim głosie pewnego rodzaju delikatność. Delikatność występuje w dobrym otoczeniu, pracy przy milych ludziach, on a night out, w sytuacji stresującej / wymagającej kontrolowania sytuacji nie. * 100% zgodny z samym soba akceptuje sie w stu procentach. widac to po mnie, naprawde uwazam ze jestem w porzadku, nie mam sobie nic do zarzucenia, ciesze sie z tego jaki jestem i chce byc jeszcze bardziej soba, ciesze sie i jestem dumny z tego ze jestem kim jestem * 100% plynny angielski like a boss. Angielski znam lepiej niż polski. * szczuply smukly, bez widocznych miesni chude zadbane, wydepilowane, opalone, miekkie cialo. Zero miesni, 3-4% tluszuczu. Cialo nie wyrzeźbione, ale wyprofilowane. Mega zmysłowe. :P * pozytywne myslenie ignoruje pesymistyczną wersję wydarzeń. Albo przynajmniej ma zawsze najmniejsze szanse powodzenia. Nie skupiam się na negatywach. To trochę to nie rozsądne. Ale zakładam spędzanie 90% czasu na przyjemnych chwilach gdy to będzie nie potrzebne. * ludzie chca ze mna przebywac ludzie lgną do mnie ci normalni. Nie otaczam się osobami które mnie nie akceptują, zresztą powyżej marginesu społecznego tak na prawdę nie ma ich za wiele. * bardzo zdrowy tryb zycia odżywiam się bardzo zdrowo, ćwiczę codziennie. Jestem czysty, zdrowy, w swoich wyborach zawsze biorę pod uwagę czy jest to dla mnie zdrowe. * niezbyt powazny nie biorę wszystkiego na serio, a już na pewno nie za często. Wolę się bawić, albo oddawać pasji, albo spędzać czas z ważnymi dla siebie osobami! * biegam codziennie, biegam w maratonach, oddaję krew codziennie biegam. Zdobywam kolejne miejsca w maratonach. Szczególnie udzielam się w maratonach w imię wyższych celów. Często oddaję krew. * udzielam się spolecznie oddaje krew, zbieram korki, angażuję się w akcje społeczne *jeszcze bardziej rozwinieta empatia i inteligencja emocjonalna + zwykla czuje co ludzie czują. Szybko, jasno. Jestem w stanie w mgnieniu oka poprawić ludziom chumor. Wiem co ludzie chcą usłyszeć. * rozwiniete 2 inne ciekawe pasje poza programowaniem jestem świetnym programistą, mam bardzo ciekawą albo bardzo dobrą pracę (freelancer / team leader), biegam, udzielam się społecznie, czytam biegam gotuje, pracuje, spedzam czas z bliskimi osbami, na wycieczkach, koncertach w klubach i restauracjach. Jezeli starczy czasu rozwijam jeszcze 2 pasje. Ale to chyba opcjonalne. ;) * nie uwazam sie za lepszego od nikogo traktuję wszystkich z szacunkiem. Wiem że każdy ma własną drogę, cele, marzenia, plany, wartości i każdy jest na swój sposób wspaniały. Każdy ma odrobinę dobra w sobie. Poniżej marginesu (patole) nie rozmawiam. W sytuacji zagrożenia nie mam litości. * dobry francuski rozumiem i komunikuję się płynnie. Może nie znam całego słownika ale brzmię naturalnie. * w ogole nie oceniam ludzi Nie patrze na ludzi i nie myślę “Boże co za tłusta świnia”, “Jakie żałosne spodnie”, “Ona wygląda tragicznie”, “Haha, ale maksymalny debil”, “Jaka dziwna laska”, “pracujesz w sklepie…”. * Nie myślę źlę o ludziach. Skupiam się tylko na pozytywnych cechach! * zycie w luksusach: wszystko czym sie otaczam jest wysokiej klasy: mieszkanie, ubrania, jedzenie, rzeczy stać mnie, 12 par dobrze wyglądających butów drogich marek. Ciuchy też. Wszystko jest wysokiej klasy, nie musi być jakoś specjalnie markowe, ale na pewno jest na prawdę dobre. Nowoczesne wnętrza, proste kształty i kolory. Najnowszy smartfon, laptop, 10 letnia whisky, wybór win, jedzenie z ekologicznych sklepów. * żyję w ślicznym miejscu widok, na morze, miasto, park. Bardzo zadbana, bezpieczna okolica. Względnie nie daleko centrum dużego maista. * czesto radosny jestem radosny, cieszę się tym co mam i kim jestem. Doceniam każdą chwilę. Jestem ciągłym pod wrażeniem tego jak wygląda moje życie. * podstawowy holenderski znam holenderski na poziomie podstawowym podstawowym komunikatywnym. Jestem wstanie przeczytać i zrozumieć artykuł, komunikat, prostą książkę. Jestem wstanie powiedzieć co myślę. * rozwiniete gusta: ksiazka, filmy, muzyka, ubrania, marki, buty, jedzenie śledzę trędy mody męskiej, wiem jakie książki są warte przeczytania, na jaki film pójść. Znam dobrą muzykę. Kuchnia świata, znam ciekawe, pyszne potrawy z różynch miejsc. * team leader / freelancer + bardzo dobry programista pracuję albo z domu, albo jako kierownik zespołu. W obu przypadkach jestem bardzo dobry. Jestem też świetnym programistą - z najwyższej półki. Nie ma wiele tak dobrych programistów. Jestem w top 20%-10%. * wysportowany ćwiczę biegam codziennie, dbam o swoje ciało i kondycję. Podczas ćwiczeń wyglądam świetnie. Nie przemęczam się, ale też nie żałuję sobie. Ciało w bardzo dobrej kondycji. 3%-4% tłuszczu, nieumięśnione, wyprofilowane, pełne zdrowia. * swietny styl wplecione kobiece elementy wyglądam zajebiście, mam parę styli, zmieniam je bez problemu nie boję się używać kobiecych elementów: bransoletki, wysoki kucyk, za duże przyciemniane okulary, pasek do spodni, tshirt, buty. Styl miejski, casual, classy, wieczorowy, smart-casual do biura. Zawsze wiem jak się ubrać. Ubrania są zawsze perfekcyjnie czyste, wyprasowane, pachnące i świetnie leżą. * świetne kobiece oraz męskie fryzury Nie nosze rozpuszczonych włosów. Jeżeli już to nie długie do ramion, raczej do szyi. Koki, kucyki to norma. Stylizuję włosy, zmieniam fryzury. Nie boje się kobiecych fryzur jeżeli dobrze wyglądają. * kochajaca ale dominujaca dziewczyna jest otwarta, kochająca, wyrozumiała. Akceptuje mnie i chce bym był sobą jeszcze bardziej. Jest bardziej systematyczna, logiczna, przewidująca, zasadnicza. Może być trochę dziwna/zakręcona. Jej koleżanki też dobrze wyglądają i są ciekawymi osobami. Jest inteligętna, wartościowa, ma własne cele. Na pół dzielimy codzienne obowiązki i sprawy, pomagamy sobie na wzajem i wspieramy się. Świetnie się razem bawimy. Uwielbiamy zwiedzać różne miejsca, restauracje muzea koncerty kluby miasta, widoki. Widzisz, że to raczej ona “nosi spodnie” w tym związku, ale nie dlatego że ja nie potrafie. Widzisz, że każdy w związku przyją rolę która mu najbardziej odpowiada. Życie seksualne jest bujne! Zmysłowe, bogate, ekscytujące, romantyczne, satysfakcjonujące. Lubi dominować, ale od czasu do czasu wręcz przeciwnie. Trocheczkę zboczona ale w słodki i naturalny sposób. Pasujemy do siebie idealnie, ludzie są pod wrażeniem i bardzo nam zazdroszczą. Jest źródłem mojego szczęścia a ja jej. Rozumiemy się bez słów jak przyjaciółki, przyjaciele, para, rodzeństwo, rodzina, jedna osoba. Ale każdy szanuje prawatny czas. Nikt nie przytłacza drugiej osoby i nie boi się zdrady. Gdyby do niej doszło zostaje wybaczona i zamieniona w większe starania ze strony zdradzonej i zdradzającej!!! * chodze na koncerty do klubow uwielbiam dobrze się bawić w dobrych klubach. To nie muszą być bardzo eksluzywne kluby, wystarczą te z wyższej półki. Lubię dobrą imprezę. Świetnie wyglądam, jestem towarzyski, zabawny śmieje się. Lubię poszaleć. * nie pale ziola i papierosow, whisky tylko na imprezach zioło i papierosy palę tylko na imprezach nawet nie “wieczorach”. Tylko gdy jest naprawdę gorąco! Na codzień nie palę w ogóle! Przy okolicznościach (wieczory, spotkania ze znajomymi) piję wino. Na codzień nie piję nic. Na imprezach piję zazwyczaj whisky. Nie alkohol z niższej półki. * dbam o srodowisko: segreguje smieci, zawsze zostawiam po sobie porzadek, jem malo miesa albo wcale dbam o środowisko, segreguję śmieci, jem mało mięsa albo wcale, nie zaśmiecam, zawsze wszędzie zostawiam po sobie porządek, nie depczę trawników, nie brudzę * bardzo pomocny chętnie często i dużo pomagam bliskim i nieznajomym. Zawsze mam parę groszt dla ulicznych muzyków czy żebraków. Zawszę pomogę poproszony o pomoc, nawet osobom których nie lubię. Często proponuję swoją pomoc, zawsze pomagam gdy obiecam że pomogę. * playful Lubię się bawić, żartować, być spontanicznym. Mam dużo energii, zawsze ciągnę wszystkich do jeszcze jednego klubu, muzeum. Żartuję, flirtuję i daje ludziom znać że mi się pdobają. * umiem sie obronic: kravmaga umiem się obronić. Więcej umiem się bić i jestem w tym naprawdę dobry. Umiem obronić siebie i bliskich. * czysta zadbana gladka mieka cera i skora moja skóra jest bardzo miekka, pachnąca wręcz jedwabista. Opalona. Twarz bardzo czysta, żadnych niedoskonałości. Skóra naciągnięta, jędrna, promienista na całym ciele. * prosta postawa mam prostą zdrową postawę, nie jestem przygarbiony, kroki pewne, wdzięczne.

Gość gość
FUJ