Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twórcatematu16

Była proponuje seks bez zobowiązan

Polecane posty

Gość twórcatematu16

Dziewczyna zerwała ze mną ok 2 tygodnie temu powiedziała że już przestała mnie kochać. Piszemy jakoś ale dalej nazywa mnie skarbie, Misiu, kochanie, ciągle wysyła buziaki i kilka razy serduszko. I zaproponowała raz seks bez zobowiązan, powiedziałem jej że dla mnie seks to akt miłości a nie zabawa. Powiedziała że nie jest d***** i tylko żartowała. Dzisiaj wygrała zakład i powiedziałem że zrobię wszystko, powiedziała że chce dzikiego seksu, gdy spytałem czy serio to powiedziała tak jeśli tylko chcę, podnieciłem się totalnie i zgodzilłem. I będzie to nasz pierwszy seks razem i ja przestanę być prawiczkiem a ona dziewicą. Wcześniej zabawialiśmy siebie nawzajem rekami i tak dalej, ja jej przebiłem blonę dziewiczą palcami i to na 100%. I teraz nie wiem jak to odbierać. Kocham ją niesamowicie i chcę z nią spędzić całe życie i nie wiem co o tym myslec. Proponuje mi seks i nazywa mnie tak bo coś czuję czy spodobało jej się to co robiłem palcami i chce teraz naprawdę? Ona nie jest szmatą to pozadna dziewczyna i to mi nie pasuje

Nic ci nie doradzę, bo nic nie zrozumiesz. Wiadomo przecież co zrobisz i jak się to dalej potoczy.

Gość twórcatematu16
Chcę wiedzieć jak to odbierać. I uwierz zrozumiem.