Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka 34

seks rano

Polecane posty

Gość mężatka 34

czy wasi często rano to robią, szybko i bez uczucia?

Gość gość
noo szybki numerek z rana, żeby tylko z krzyża zeszło :P

Gość gość
Ja tak robię i moja to tez lubi

Gość gość
bardzo często a nawet wychodzę ze spermą do pracy chyba o to mu chodzi

Gość gość
jeżeli taki dość bylejaki poranny seks ma być jedynym to masakra i katasrofa, ale jak jest dopełnieniem nocnych igraszek to jest ok. Nawet jak to napełnienie spermą przed wyjściem z domu jest kłopotliwe - to takie samcze znaczenie swojego terytorium. Jak jestem jeszcze rozmarzona i rozbujana po nocnych harcach a on stawia przy kabinie prysznicowej klapeczki na wyyysokim koturnie żebym przy umuwalce miała swoją kobiecość na wygodnej wysokości, pieści mnie od tyłu i po chwili miękko się we mnie zagłebia jest naprawdę rozkosznie. Jak sobota - niedziela to potem mamy czas na przytulanie i relaks, ale bywa, że zaraz potem wciągam majteczki z obowiązkową wtedy wkładeczką i np obcisłe jeansy i pędzę między ludzi - świeżo zaznaczona jako jego własność.

Gość gość
A dlaczego wkladasz wkladke?

Gość gość
Dziewczyna mnie dziś zaskoczyła. Z samego rana ubrała się w nową halkę (mówiłem jej że by w takiej extra wygladala) i zaczęła mi robić ręką. Nachyliła się nade mną i jej piersi mało nie rozerwały tego ciuszka. Spuściłem się w kilka minut.

Gość gość
wkładka wtedy obowiązkowa jak nie ma czasu na wypłukanie spermy a mój facet lubi jak wtedy ubieram się seksownie. Nie wyzywająco, nie jakieś króciutkie sukienki, ale np bardzo obcisłe jeansy bez zasłaniania pupy, albo nawet jegginsy.

Gość gość
ta wyzej to dziwolag jakis sperma z niej wyplywa a fuj oblesne sex rano bez mycia????z brodnymi zebami??

Gość gość
czasem też - zwykle na urlopie - po taki "poprawkowym" numerku z rana wychodzimy razem, np gdzieś na kawę. Wtedy zdarza się że strój jest naprawdę śmiały, ale nie krótkości tylko zawsze obcisłości, nawet legginsy z wcięciem między pośladki. Wtedy wkładka nie uchodzi bo byłaby widoczna, wkładam jakiś malutki tamponik, wystarcza, a mój facet szepcze mi do ucha - niech popatrzą jaką ekstra laseczkę parę minut temu posuwałem. Im dokładniej zobaczą twoję atuty tym bardziej będą mi zazdrościć. Czasem ta dokładność mnie krępuje - jak legginsy są jaśniejsze i zaznaczają się te najbardziej intymne szczegóły, ale na wyjazdach jesteśmy anonimowi więc co mi tam.

Gość gość
fuj bez prysznica - nie klapeczki są pod kabiną na wyjście

Gość gość
To Ty jestes dziwolag. Cos Ty w nocy robila, jezeli wieczorem przed snem mylas, ze rano zeby musisz myc? Przed spontanicznym seksem? Jestem ciekawa co Twoj ginekolog powie, gdy sie dowie o tym wyplukiwaniu spermy z pochwy.

Gość gość
ta od spermy to zjebana jakas leginskiki leginsiki o kurwa ja laske posowal masakra patologia