Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiędziesiąt dwa

Dziewczyna by mi się przydała

Polecane posty

Gość dziewiędziesiąt dwa

ludzie

Gość gość
kup barbie=:)))))))))

Gość dziewiędziesiąt dwa
Ale ja bym chciał żyjącą istotę

Gość gość
tego kwiatu połowe światu:)

Co może robić facet na forum dla kobiet? Hmm.. aa, no tak, szukać dziewczyny. I to zapewne do łoża jedynie. Żałość koleś, wyjdź z domu. A swoją drogą, szukanie tworzy najgorsze i najkrótsze związki przez desperację.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Powiedziała co wiedziała i odeszła pozostawiając otwartą kontrowersyjną kwestie.

Gość STARY KAWALER BRONEK
Nie użalaj się nad sobą

Gość dziewiędziesiąt dwa
A ty mi tu nie sekunduj i nie mów co mam robić!

Gość STARY KAWALER BRONEK
Ale co ci da te użalanie się na tym forum przecież ci nikt nie znajdzie dziewczyny ludzie taki problem to jest i tak nasz indywidualny problem no chyba że ci ktoś znajdzie kogoś ale to jest żadkość sam nic nie znajdziesz to ci nikt w niczym nie pomoże TAKA PRAWDA

Gość dziewiędziesiąt dwa
No to ja chcę sobie sam znaleźć tylko jakieś wskazówki mi są potrzebne.

Gość gość
Taylorrawr dziś Kiedy szukałem dziewczyny do łóżka i udało mi się taką znaleźć, to o dziwo były moje najlepsze związki. Z czasem pojawiało się jakieś tam uczucie, przyjaźń. Człowiek był wyluzowany. Te "poważne" związki to rozczarowanie i zawiedzenie.

Gość Konkret_facet_26
Taylorrawr Przeczytawszy Twoja odpowiedz pomyslalem sobie ze na moment zrezygnuję z pozycji obserwatora. Twoje jednokanałowe myślenie jest niezwykle krzywdzace dla normalnych gości,którzy tutaj siedzą - np mnie. Po co tu siedze? Bo poznałem wiele ciekawych osób do rozmowy na każdy temat i wiele osób wspierałem gdy tego potrzebowały. Ja na Twoim miejscu zastanowiłbym się skąd w Tobie tyle negatywnych emocji i po co od razu na wejściu kategoryzujesz obcego faceta jako typowego frajera co myśli tylko o zaliczeniu niczym typy z Warsaw Shore. Domyslam się, że miałaś spotkanie z takowym Panem do towarzystwa i nie spełnił Twoich oczekiwań toteż teraz swoje animozje przelewasz na forum. Współczuje Ci jezeli cos takiego miało miejsca ale proszę Cię jednak o zachowanie szacunku do mężczyzn bo nie każdy facet to "patol" i nie kazdy kto siedzi na kafe to "buchaj". Zastanów sie nad tym.